Notícies de La Paeria - Ajuntament de Lleida

Milers de lleidatans participen en la gran Rua de Carnaval

Data de publicació: 10/2/2018

És un dels actes més multitudinaris de la ciutat, que enguany ha aplegat 43 carrosses i 10 comparses a la desfilada

REGIDORIA DE LES POLÍTIQUES A FAVOR DE LA CREATIVITAT, LA CULTURA I ELS ESPORTS

Milers de lleidatans i lleidatanes han participat aquest dissabte en la gran Rua de Carnaval de Lleida. La Paeria organitza aquesta activitat, que és una de les més multitudinàries de la ciutat. La tinent d’alcalde i regidora de l’àrea de Cultura, Montse Para, ha assenyalat que enguany hi ha pres part 43 carrosses i 10 comparses, que amb creativitat i originalitat han mostrat les seves disfresses. La natura, el cosmos, els pirates o figures de superherois són algunes de temàtiques que s’han pogut veure. La sortida de la rua s’ha fet després de la lectura del pregó de Sa Majestat Pau Pi que, una vegada més, ha fet un repàs a l’actualitat amb un to humorístic i satíric. La seva Germandat “birrera” l’ha acompanyat, obrint pas a la festa. Els colors, els barrets, els lluentons i tota mena d’andròmines s’han anat succeint, fent regnar l’alegria i les ganes de gresca durant el recorregut.

La cercavila ha sortit dels Camps Elisis i el recorregut ha estat l’habitual: ha travessat el Pont Vell i ha anat per la rambla de Ferran fins a la plaça de Ramon Berenguer IV, per tornar pel mateix camí.

Demà continua la festa del Carnaval a Lleida amb la cursa de llits, l’espectacle infantil a la plaça de Sant Joan i el Ball de Vermut, entre altres.