Notícies de La Paeria - Ajuntament de Lleida

L’alcalde Àngel Ros es reuneix amb el president de la Federació Espanyola d’ Hanbdbol per preparar l’organització del Mundial d’Handbol Femení de 2021

Data de publicació: 12/3/2018

Lleida, juntament amb Granollers, Tarragona, Barcelona, Badalona i Castelló de la Plana seran les seus de la 25a edició d’aquesta cita esportiva que se celebra per primera vegada a l’Estat

ALCALDIA

L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, juntament amb l’alcalde de Granollers, Josep Mayoral, ha mantingut una reunió amb el president de la Federació Espanyola d’Handbol, Francisco V. Blázquez, on s’ha treballat en els preparatius per acollir el Mundial d’ Handbol Femení 2021.

Lleida forma part de la candidatura de Granollers (amb Tarragona, Barcelona, Badalona i Castelló de la Plana), que va guanyar l’organització del Mundial d’Handbol Femení de l’any 2021. Serà la primera vegada que l’Estat acull aquesta competició.

El paer en cap ha destacat que “en la trobada d’avui hem avançat en l’organització d’un esdeveniment esportiu de primer nivell que torna a posar a Lleida en el circuit de ciutats amb una capacitat reconeguda per acollir grans cites esportives”. Es preveu que el Mundial d’Handbol Femení se celebri la 1a quinzena del mes de desembre.

La trobada ha tingut lloc a la seu de la Federació de Municipis de Catalunya.