Inici » Dóna d'alta el teu bar o restaurant

Dóna d'alta el teu bar o restaurant

Els camps amb un asterisc (*) són obligatoris

Dades de contacte

*
*
*
*
*

 

Presència a Internet


 

Disponibilitats per l'usuari

Disposa de: WiFi
Permet carregar el mòbil, tablet o portàtil
Disposen de carregadors
 
Vols rebre una visita dels dinamitzadors d'Smart City
 
Per favor, insereix el codi que veus al camp de text de davall

 

En compliment de la Llei 15/1999 de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD) i de la llei 34/2002, d'11 de juliol de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic (LSSICE), li informem que les dades subministrades en aquest acte i posteriorment, inclosa l'adreça de correu electrònica, s'incorporaran a un fitxer del qual és responsable La Paeria – Ajuntament de Lleida, Pl. Paeria, 1.

La finalitat del fitxer és formalitzar i gestionar la inscripció a la jornada i també enviar-li per qualsevol mitjà, inclòs el correu electrònic, informació publicitaria sobre activitats organitzades per La Paeria – Ajuntament de Lleida o altres institucions o empreses.

** Si no desitja que es tractin les seves dades personals per rebre informació publicitària, marqui aquesta casella anomenada "No rebre informació publicitària".

L'interessat té dret a accedir, rectificar, cancel·lar i oposar-se al tractament de les seves dades, remetent una carta certificada que contindrà el nom i cognoms, el domicili a efectes de notificacions, la fotocòpia del DNI i el contingut concret del dret exercitat.

De conformitat amb l'article 6 de la LOPD, l'interessat dóna el seu consentiment de forma expressa per a que les seves dades siguin tractades en els termes establerts, manifiestant que responen a la realitat i obligant-se a comunicar qualsevol modificació o variació.Dóna d'alta el teu bar o restaurant

Wikitude dels Bars i Restaurants 2.0/Smart#comparteixLleida

Trobada de dones blogueres - 7 de març a les 19:30h 2013 al restaurant uN

 

Hosteleria de Lleida

Qui te gana, somia truites

La Comidilla

Hoy montadito

Tripadvisor.es

Moviment H

Kiuget
Compartir aquesta pàgina Facebook Twitter Google Yahoo Meneame My Live

http://www.paeria.es/barsirestaurantssmart/


La Paeria - Ajuntament de Lleida