La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Inicio Noticias

Més de 400 places en les activitats d’estiu de l’Agenda Jove de la Paeria

Data de publicació: 22/5/2019

La nova edició del programa juvenil inclou una vintena de propostes, com un camp de treball al Castell de Templers, fer una web sèrie que s’emetrà per Internet o activitats esportives, a la natura o d’idiomes, entre altres

LleidaJove, el Departament de Joventut de la Paeria, ja té en marxa la nova edició estiuenca de l’Agenda Jove, que ofereix activitats variades per als i les joves de la ciutat per als mesos de juliol i agost. En total, són més de 400 places en la vintena de propostes que inclou el programa. S’adrecen a nois i noies a partir de 13 anys perquè també puguin gaudir de les activitats d’estiu, que s’han estructurat amb un format de durada setmanal o quinzenal.

Un camp de treball arqueològic, amb tasques de neteja d’una part de l’església del Castell dels Templers i activitats de lleure, o la realització d’una web sèrie que serà emesa a través d’Internet són alguns dels tallers, que se sumen als habituals Estiu Xoff –activitats de tarda a piscines municipals-, sortides d’esport i natura, la formació de premonitors o les pràctiques per aprofundir en l’aprenentatge d’idiomes, com l’English workshop.

Les entitats juvenils de la ciutat tenen cabuda en l’Agenda Jove, amb la proposta i l’organització d’accions, com sortides pels voltants de Lleida en bicicleta, un taller de disseny gràfic o el Camp Rock.

El termini per fer les inscripcions comença el dilluns 27 de maig i les places s’assignaran per ordre d’inscripció fins esgotar el número disponible.

Consulta aquí l’Agenda Jove d’estiu 2019, el disseny de la qual ha anat a càrrec de foxy_studio.


<< Tornar
El texto que aparece a continuación está traducido con el traductor automático de Google.


Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Servicio de información Téfono 010 010 Información y condiciones de uso Servicio de atención a personas sordas o con discapacidad auditiva y/o de fonación
Direcciones, teléfonos y faxs municipales
paeria@paeria.cat

Ver esta web en:
versión móvil | versión clásica

© Ajuntament de Lleida | Aviso legal
Accesibilidad
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.