La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Inicio Noticias

Les corals de les llars de jubilats de Lleida clouen el curs a l’Auditori Municipal

Data de publicació: 20/5/2019

9 corals, amb uns 180 cantaires, han pujat a l’escenari amb la BML, la Banda Municipal de Lleida

Les corals de les llars de jubilats de la ciutat han fet avui el concert de cloenda de curs a l’Auditori Municipal Enric Granados per mostra el que han après i compartit els darrers mesos. Uns 180 cantaires, de 9 nou corals, han fet sentir les seves veus amb un repertori extens i variat i acompanyades per la Banda Municipal simfònica de Lleida (BML).

Hi ha participat la Coral La Rosa, de l’Associació de malaltes d’Alzheimer de Lleida (AFALL), que s’emmarca dins d’un projecte de treball de reminiscència i de memòria de les persones que assisteixen als tallers mitjançant les cançons.

Aquest recital, que promou l'Àrea de Promoció de les Persones Grans i el Voluntariat de la Paeria, és un reconeixement al treball i l'esforç que fan durant el curs els i les cantaires i les persones que els dirigeixen. L'activitat s'organitza en aquest època, al voltant de la Festa Major i s'inclou en el programa després de la festa.

El concert ha finalitzat amb un cant conjunt de les corals amb la BML.


<< Tornar
El texto que aparece a continuación está traducido con el traductor automático de Google.


Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Servicio de información Téfono 010 010 Información y condiciones de uso Servicio de atención a personas sordas o con discapacidad auditiva y/o de fonación
Direcciones, teléfonos y faxs municipales
paeria@paeria.cat

Ver esta web en:
versión móvil | versión clásica

© Ajuntament de Lleida | Aviso legal
Accesibilidad
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.