A mig camí de l'infinit - Soc de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Inicio Noticias

L’Aventura de la vida tramet a 1.500 infants habilitats per a la vida i hàbits saludables

Data de publicació: 21/5/2019

El programa educatiu de la Paeria, en marxa des de fa 14 anys, s’adreça a centres d’Educació Primària. Avui s’ha clos una nova edició amb la representació de l’obra “Casa OBerta”

REGIDORIA DE LES POLÍTIQUES PER ALS DRETS DE LES PERSONES

El programa municipal Aventura de la Vida ha arribat aquest curs escolar a 1.500 alumnes de 18 centres educatius de la ciutat per promoure habilitats per a la vida i hàbits saludables. El programa ha clos avui una nova edició, amb la representació de l’obra “Casa OBerta” amb l’Aula Municipal de Teatre. L’acte ha tingut lloc a l’Auditori Municipal Enric Granados, amb la participació dels alumnes que han pres part del programa aquest curs.

El tinent d’alcalde Xavier Rodamilans; la gerent de la Regió Sanitària de Lleida, Divina Farreny; el representant dels SSTT d’Educació a Lleida, Francesc Blanc; el grent de Plusfresc, Rafel Oncins, i la cap del departament de salut i prevenció de Fundesplai, Isabel Matas, han lliurat els diplomes de participació als centres educatius que enguany s’han sumat a la iniciativa.

Les escoles s’han acomiadat amb fotos dels alumnes en el mosaic de colors instal·lat a l’entrada de l’Auditori.

L’Aventura de la vida

És un programa d’educació per a la salut que duu a terme la Regidoria de Politiques per als Drets de les Persones des de fa 14 anys i que s’adreça als centres d’Educació Primària de Lleida. El programa “L’Aventura de la vida” està basat en dos eixos:

-les habilitats per a la vida (respecte envers els altres i un mateix, gestió de les emocions, prendre decisions, etc.).

-els hàbits saludables (descans i activitat, alimentació, higiene, prevenció en el consum tabac, etc.)

És un programa àmpli que s’ha anat consolidant al llarg del temps i que ha anat creixent amb la incorporació de noves accions i propostes, com el Secret dels Floppis, els esmorzars saludables o la gimcana “Viu la discapacitat”.

Casa OBerta

El projecte educatiu Casa OBerta treballa valors com la compassió, la cura, la responsabilitat social o la perspectiva de gènere. L’objectiu és donar eines per treballar amb els nens i nenes de 3r i 4t de Primària aquests valors per millorar les relacions amb els altres, l’entorn i un mateix. També s’adreça a professorat i famílies per reflexionar situacions reals quotidianes, a través del teatre i del debat a l’aula i a l’entorn familiar. L’obra, amb el mateix nom que el projecte, s’ha desenvolupat amb l’Aula Municipal de Teatre de Lleida.


<< Tornar
El texto que aparece a continuación está traducido con el traductor automático de Google.


Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Servicio de información Téfono 010 010 Información y condiciones de uso Servicio de atención a personas sordas o con discapacidad auditiva y/o de fonación
Direcciones, teléfonos y faxs municipales
paeria@paeria.cat

Ver esta web en:
versión móvil | versión clásica

© Ajuntament de Lleida | Aviso legal
Accesibilidad
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.