La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Inicio Noticias

L’Aventura de la vida tramet a 1.500 infants habilitats per a la vida i hàbits saludables

Data de publicació: 21/5/2019

El programa educatiu de la Paeria, en marxa des de fa 14 anys, s’adreça a centres d’Educació Primària. Avui s’ha clos una nova edició amb la representació de l’obra “Casa OBerta”

El programa municipal Aventura de la Vida ha arribat aquest curs escolar a 1.500 alumnes de 18 centres educatius de la ciutat per promoure habilitats per a la vida i hàbits saludables. El programa ha clos avui una nova edició, amb la representació de l’obra “Casa OBerta” amb l’Aula Municipal de Teatre. L’acte ha tingut lloc a l’Auditori Municipal Enric Granados, amb la participació dels alumnes que han pres part del programa aquest curs.

El tinent d’alcalde Xavier Rodamilans; la gerent de la Regió Sanitària de Lleida, Divina Farreny; el representant dels SSTT d’Educació a Lleida, Francesc Blanc; el grent de Plusfresc, Rafel Oncins, i la cap del departament de salut i prevenció de Fundesplai, Isabel Matas, han lliurat els diplomes de participació als centres educatius que enguany s’han sumat a la iniciativa.

Les escoles s’han acomiadat amb fotos dels alumnes en el mosaic de colors instal·lat a l’entrada de l’Auditori.

L’Aventura de la vida

És un programa d’educació per a la salut que duu a terme la Regidoria de Politiques per als Drets de les Persones des de fa 14 anys i que s’adreça als centres d’Educació Primària de Lleida. El programa “L’Aventura de la vida” està basat en dos eixos:

-les habilitats per a la vida (respecte envers els altres i un mateix, gestió de les emocions, prendre decisions, etc.).

-els hàbits saludables (descans i activitat, alimentació, higiene, prevenció en el consum tabac, etc.)

És un programa àmpli que s’ha anat consolidant al llarg del temps i que ha anat creixent amb la incorporació de noves accions i propostes, com el Secret dels Floppis, els esmorzars saludables o la gimcana “Viu la discapacitat”.

Casa OBerta

El projecte educatiu Casa OBerta treballa valors com la compassió, la cura, la responsabilitat social o la perspectiva de gènere. L’objectiu és donar eines per treballar amb els nens i nenes de 3r i 4t de Primària aquests valors per millorar les relacions amb els altres, l’entorn i un mateix. També s’adreça a professorat i famílies per reflexionar situacions reals quotidianes, a través del teatre i del debat a l’aula i a l’entorn familiar. L’obra, amb el mateix nom que el projecte, s’ha desenvolupat amb l’Aula Municipal de Teatre de Lleida.


<< Tornar
El texto que aparece a continuación está traducido con el traductor automático de Google.


Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Servicio de información Téfono 010 010 Información y condiciones de uso Servicio de atención a personas sordas o con discapacidad auditiva y/o de fonación
Direcciones, teléfonos y faxs municipales
paeria@paeria.cat

Ver esta web en:
versión móvil | versión clásica

© Ajuntament de Lleida | Aviso legal
Accesibilidad
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.