La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Inicio Noticias

Millora paisatgística de tres àrees de contenidors de l'Horta

Data de publicació: 22/5/2019

A Quatre Pilans, Grenyana i Vallcalent, amb l'objectiu de reduir el seu impacte visual i facilitar la neteja

L'ajuntament de Lleida ha iniciat les obres d'adequació de tres àrees de contenidors de l’Horta situades a les partides de Quatre Pilans, Grenyana i Vallcalent, amb l'objectiu de millorar la seva integració paisatgística, evitar els abocaments fora dels contenidors i aconseguir un entorn en harmonia amb el medi natural.

D'una banda, s'actua en la reparació de l'àrea d'aportació de residus de Quatre Pilans (molt a prop de la variant sud i la via de l'AVE), que ja es va adequar en una primera fase, però que va patir danys per un incendi. Compta amb una superfície de 24 metres quadrats, amb 3 contenidors de rebuig, un de vidre, un de cartró i un d'envasos. L'actuació consisteix a substituir els elements de fusta cremats per altres de nous i renovar els rètols.

D'altra banda, es milloren dues àrees més d'aportació de residus. Una és la situada al Camí de Vallcalent Nou (al costat del pas sota la via), que es durà a terme sobre la mateixa calçada. Les obres ja estan quasi acabades, ja que només manca instal·lar-hi la senyalització. L'altra és la situada al Camí de Grenyana, que incorporarà una rampa d'accés lateral per l'espai més reduït. La primera ocupa un espai de 38 m² on hi ha 5 contenidors de rebuig i tres de recollida selectiva (de vidre, cartró i envasos), mentre que a Grenyana la superfície de l'actuació té 24 m² amb dos contenidors de rebuig i tres de selectiva.

L'actuació consisteix a crear una plataforma de formigó, per tal de poder ubicar correctament i ordenar tots aquests contenidors. A més s'hi basteix un tancament perimetral de fusta, per reduir el seu impacte visual. Les noves plataformes permeten també una millora en la neteja de l'espai. L'obra l'executa l'empresa Turolense Leridana de Construcciones SL, per un import total de 10.566,56 euros (IVA inclòs).

En una primera fase que es va dur a terme fa dos anys, es va actuar en quatre àrees de contenidors de l'Horta, concretament als Tres Pontets, Grealó-Quatre Pilans (que és la que ara es repara), la Caparrella i a la partida de Rufea. Aquesta actuació forma part de les línies estratègiques previstes al Pla d’Usos de l’Horta per tal d’aconseguir un espai de qualitat a l’entorn de la ciutat de Lleida.


<< Tornar
El texto que aparece a continuación está traducido con el traductor automático de Google.


Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Servicio de información Téfono 010 010 Información y condiciones de uso Servicio de atención a personas sordas o con discapacidad auditiva y/o de fonación
Direcciones, teléfonos y faxs municipales
paeria@paeria.cat

Ver esta web en:
versión móvil | versión clásica

© Ajuntament de Lleida | Aviso legal
Accesibilidad
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.