Lleida Marxa
Inici Notícies

Frankfurt i Milà, nous destins per a l'Aeroport de Lleida

Data de publicació: 18/12/2009

La companyia irlandesa Ryanair anuncia que oferira dos vols setmanals a cadascuna d'aquestes ciutats europees, amb la intenció d'ampliar l'oferta a mig termini

AEROPORT LLEIDA-ALGUAIRE

L'Aeroport de Lleida-Alguaire acollirà a partir del proper 2 d'abril de 2010 dos vols setmanals que connectin amb Milà (Bèrgam) i Frankfurt (Hahn) operats per la companyia irlandesa Ryanair. El director d'operacions de l'aerolínia de baix cost, Ken O'Toole, ha asseguirat aquest divendres a Lleida que la previsió és que aquestes dues primeres connexions transportin 50.000 passatgers a l'any i generin més de 50 llocs de treball a Lleida. O'Toole ha afirmat que la intenció de la Ryanair és incrementar el nombre de destinacions a mig termini tot seguint el model executat per la comanyia en d'altres aeroports com ara el de Girona, en què en set anys han assolit transportar 4,5 milions de passatgers a l'any.

Lleida Pirineus
El directiu de la companyia irlandesa ha anunciat que la companyia usarà la nomenclatura "Lleida Pirineus" per referir-se a la destinació del nou aeroport. L'alcalde de Lleida, Àngel Ros, que ha assistit a la presentació de les dues noves destinacions, ha valorat "molt positivament l'oferta de dues destinacions a capitals europees de primer ordre i l'aposta de la companyia per promocionar la destinació amb el nom de Lleida Pirineus".

De fet, aquest és un posicionament que l'alcalde de Lleida sempre ha defensat perquè "l'aeroport de Lleida-Alguaire ha de ser l'aeroport del Pirineu, que competeixi en aquest espai amb els de Tarbes i Tolosa de Llenguadoc". Ros ha afegit que "Pirineus és una de les maruqes turístiques més potents que tenim" i cal saber-ho aprofitar.

Les dues noves destinacions a Milà i Frankfurt que oferirà Ryanair, s'uneixen a la ja anunciada a Paris i operada per Vueling. En aquest sentit, el director general de ports i aeroports de la Generalitat de Catalunya, Oriol Balaguer, ha avançat que la setmana vinent una altra companyia anunciarà noves destinacions per a l'Aeroport de Lleida.

<< Tornar

Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Servei d'informació Telèfon 010 010 Informació i condicions d'ús Servei d'atenció a persones sordes o amb discapacitat auditiva i/o de fonació
Adreces, telèfons i fax municipals
paeria@paeria.cat

Veure aquesta web en:
versió mòbil | versió clàssica

© Ajuntament de Lleida | Avís legal
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, subvencionada pel Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de foment de l’emprenedoria emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el finançament del Fons Social Europeu.