Lleida Marxa
Inici Notícies

Homenatge a l’enginyer lleidatà Victoriano Muñoz

Data de publicació: 9/4/2010

Ros: “Victoriano Muñoz és un enginyer emblemàtic per a les terres de Lleida i per al conjunt del país”

ALCALDIA

Fotografia amb alta resolució (2,1 MB)

Versió de la notícia per imprimir

Compartir:

Què és això?

La ciutat de Lleida ha celebrat aquesta tarda un homenatge a l’enginyer lleidatà Victoriano Muñoz, que ha tingut lloc en el marc d’una jornada sobre les “Grans Obres d’Infraestructura a Lleida”. Aquest homenatge s’ha realitzat com a activitat prèvia a la inauguració demà de l’avinguda que porta el nom de l’enginyer, i del nou pont atirantat de Príncep de Viana.

Durant l’acte ha intervingut l’alcalde de Lleida, Àngel Ros, l’enginyer autor del pont atirantat de Príncep de Viana, Javier Manterola, i diversos professionals de la càtedra Victoriano Muñoz Oms per il•lustrar la trajectòria professional de l’enginyer lleidatà.

Ros ha destacat que Victoriano Muñoz és “un enginyer emblemàtic per a les terres de Lleida i per al conjunt del país”. Per la seva banda, Javier Manterola ha reconegut “l’ampli recolzament i suport de l’administració en la construcció d’aquest pont”. A més, ha destacat “l’espacialitat i l’harmonia del nou pont, que li confereixen una bellesa especial”.

 


<< Tornar

Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Servei d'informació Telèfon 010 010 Informació i condicions d'ús Servei d'atenció a persones sordes o amb discapacitat auditiva i/o de fonació
Adreces, telèfons i fax municipals
paeria@paeria.cat

Veure aquesta web en:
versió mòbil | versió clàssica

© Ajuntament de Lleida | Avís legal
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, subvencionada pel Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de foment de l’emprenedoria emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el finançament del Fons Social Europeu.