Lleida Marxa
Inici Notícies

Bones perspectives de l'Aeroport de Lleida-Alguaire per a la campanya d'hivern

Data de publicació: 20/6/2011

El 27 de juny comencen les obres d'ampliació que permetran els vols xàrters amb Gran Bretanya la propera temporada d'esquí. S'inicien els primers estudis i informes per a mercaderies

AEROPORT LLEIDA-ALGUAIRE

Les obres d'ampliació de l'Aeroport de Lleida-Alguaire començaran el proper 27 de juny. La Taula Estratègica d’Impuls de l’Aeroport de Lleida-Alguaire ha informat avui que els treballs estaran enllestits el proper novembre per tal de poder oferir els vols xàrter a Gran Bretanya acordats amb la companyia britànica Neilson per a la propera temporada d'esquí. L'actuació té un pressupost d'1'5 milions d'euros i permetrà l'operació de dos vols simultanis. 

L'alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha assistit a la reunió de la Taula, que ha presidit el delegat del Govern a Lleida, Ramon Farré. En la trobada s'ha tractat de l'interès que han mostrat empreses agroalimentàries de Lleida per utilitzar l'aeroport com a base de les seves exportacions, per la qual cosa la Taula ha iniciat els primers estudis i informes i celebrarà properament una sessió monogràfica sobre mercaderies. Àngel Ros ha avançat que ja s'està estudiant la possibilitat de disposar a Lleida-Alguaire del punt duaner que existeix al Polígon El Segre o bé una subseu d'aquest.

La reunió també ha analitzat les negociacions "molt avançades" amb altres operadores i del treball que s'està realitzant per ampliar l'àmbit de negoci de l'aeroport. En aquest sentit, s'ha comunicat que es duran a terme missions comercials amb Polònia, Rússia, Irlanda i països nòrdics, on s'ha detectat l'existència de mercat. 

La Taula Estratègica d’Impuls de l’Aeroport de Lleida-Alguaire l'integren la Generalitat, la Diputació de Lleida, el Consell Comarcal del Segrià, els ajuntaments de Lleida, d'Alguaire i de Torrefarrera, i la Cambra Oficial de Comerç i Indústria de Lleida.

 


<< Tornar

Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Servei d'informació Telèfon 010 010 Informació i condicions d'ús Servei d'atenció a persones sordes o amb discapacitat auditiva i/o de fonació
Adreces, telèfons i fax municipals
paeria@paeria.cat

Veure aquesta web en:
versió mòbil | versió clàssica

© Ajuntament de Lleida | Avís legal
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, subvencionada pel Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de foment de l’emprenedoria emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el finançament del Fons Social Europeu.