Lleida Marxa
Inici Notícies

Ros: "Avui comencem a ser l'aeroport de referència dels Pirineus"

Data de publicació: 19/12/2011

400 turistes britànics estrenen la temporada d'hivern de l'aeroport Lleida-Alguaire

ALCALDIA

L'alcalde de Lleida, Àngel Ros, juntament amb el delegat del Govern de la Generalitat a Lleida, Ramon Farré, i el regidor de Turisme, Fèlix Larrosa, ha assistit aquest matí a l'arribada dels dos primers vols provinents d'Anglaterra que han estrenat la temporada d'hivern de l'aeroport de Lleida-Alguaire.

Els 400 turistes britànics que han aterrat avui a Lleida provinents de Manchester i Londres passaran una setmana al pirineu Andorrà. L'estada forma part d'un paquet turístic gestionat per l'operador Thomas Cook.

L'alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha valorat molt positivament l'arribada d'aquests vols que enceten la temporada de neu al Pirineu i ha assegurat que és un pas endavant molt important per a l'aeroport: "Avui comencem a ser l'aeroport de referència dels Pirineus. Demostrem que podem competir amb els aeroport de l'altre costat dels Pirineus, com França o Tolouse". 

Fins al mes d'abril, aterraran a Lleida amb destinació als Pirineus vols provinents de Belfast, Birmingham, Bristol, Gatwick i Manchester.


<< Tornar

Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Servei d'informació Telèfon 010 010 Informació i condicions d'ús Servei d'atenció a persones sordes o amb discapacitat auditiva i/o de fonació
Adreces, telèfons i fax municipals
paeria@paeria.cat

Veure aquesta web en:
versió mòbil | versió clàssica

© Ajuntament de Lleida | Avís legal
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, subvencionada pel Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de foment de l’emprenedoria emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el finançament del Fons Social Europeu.