Lleida Marxa
Inici Notícies

La Casa de Andalucía reconeix el Dr. José Manuel Porcel amb el títol d’Andalús de 2012

Data de publicació: 3/3/2012

El guardó, que reconeix la trajectòria professional d'aquest granadí, s'ha lliurat en el decurs d'un sopar de gala al Palau de Margalef

PARTICIPACIO CIUTADANA, GENT GRAN, VOLUNTARIAT SENIOR

La Casa de Andalucía de Lleida ha reconegut el doctor José Manuel Porcel Pérez amb el títol d’Andalús de l’any en el transcurs d’un sopar de gala que ha tingut lloc al restaurant Palau de Margalef. La tinenta d’alcalde Sara Mestres i els regidors Dolors Arderiu i Josep Barberà han assistit a aquest sopar, que ha servit per commemorar la trajectòria professional d’aquest granadí. Mestres ha felicitat Porcel Pérez per l’obtenció d’aquesta distinció, que l’entitat regional lliura cada any a l’"exemple de ciutadania filla de la immigració andalusa". El president de l’entitat, Jordi Solana, ha agraït un any més la col·laboració, la fidelitat i la participació dels andalusos residents a la ciutat en aquesta Gala i en el conjunt dels actes de les Jornades Culturals.

L’acte, amb uns 170 comensals, ha comptat amb l’actuació musical a càrrec del quadre flamenc d’Alexandra Jiménez i del grup de ball Albéniz.

La Casa de Andalucía de Lleida es troba ja al tram final de la celebració de les seves XXXI Jornades Culturals, que enguany dedica a Granada. Després de deu dies d’actes, demà clou les jornades amb la missa en homenatge a la vellesa i el dinar de germanor.

El Dr. José Manuel Porcel Pérez és cap del Servei de Medicina Interna de l’Hospital Arnau de Vilanova des de 2005. Juntament amb el seu equip, està considerat un dels grups més actius i destacats en investigació clínica sobre vessaments pleurals al món, motiu pel qual ha estat convidat com a conferenciant en diversos congressos internacionals. A més, ha rebut diversos premis, com el d’Excel·lència Professional a la categoria hospitalària (2004). Ha editat 6 llibres i més de 250 articles científics en revistes biomèdiques nacionals i internacionals.


<< Tornar

Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Servei d'informació Telèfon 010 010 Informació i condicions d'ús Servei d'atenció a persones sordes o amb discapacitat auditiva i/o de fonació
Adreces, telèfons i fax municipals
paeria@paeria.cat

Veure aquesta web en:
versió mòbil | versió clàssica

© Ajuntament de Lleida | Avís legal
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, subvencionada pel Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de foment de l’emprenedoria emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el finançament del Fons Social Europeu.