Lleida Marxa
Inici Notícies

La Paeria es fa càrrec de la gestió energètica del Polígon de la Central Integrada de Mercaderies de Lleida – CIM Lleida

Data de publicació: 12/1/2018

Fèlix Larrosa explica que s’està estudiant com es poden gestionar i dinamitzar els diferents polígons industrials de la ciutat per fer de Lleida una zona encara més atractiva per a les activitats econòmiques

REGIDORIA DE L'HÀBITAT URBÀ I RURAL I LA SOSTENIBILITAT

L’Ajuntament de Lleida passa a partir d’ara a fer-se càrrec i gestionar l’enllumenat del Centre Integral de Mercaderies – Polígon CIM Lleida. El tinent d’alcalde i regidor d’Hàbitat Urbà, Rural i la Sostenibilitat, Fèlix Larrosa, i el President de l’Entitat Urbanística de Conservació del Cim Lleida, Josep Maria Pena, han signat avui l’acta de recepció del servei de l’enllumenat a la via pública.

El passat mes d’octubre, el consistori lleidatà ja va passar a fer-se càrrec i gestionar els serveis de vialitat, senyalització, aigua i clavegueram del CIM Lleida, que suposa passar a gestionar els serveis i fer-se càrrec del manteniment d’uns 3.600 metres de vials. En els propers mesos, segons el responsable d’urbanisme, s’avançarà també en la gestió dels residus i la neteja, per la qual cosa tota la gestió d’aquest sector industrial dependrà de l’Ajuntament de Lleida.

Pel que fa als altres polígons industrials de la ciutat, Larrosa ha explicat que s’està treballant amb l’Incàsol i Cimalsa per analitzar com i de quina manera es poden gestionar i dinamitzar els diferents sectors industrials de la ciutat. El responsable d’urbanisme també ha destacat que recentment s’ha convocat un concurs per elaborar una anàlisi de l’estat de situació d’altres zones industrials de Lleida com el Polígon del Segre, amb l’objectiu de conèixer amb precisió les seves necessitats i mancances i, també, la orientació que ha de tenir com a sector industrial de cara a futur.

Larrosa ha explicat, en aquest sentit, que “l’objectiu és treballar perquè, en uns anys, tots els sectors industrials i logístics estiguin gestionats de la mateixa manera i amb el mateix nivell i qualitat de serveis i estem estudiant, també, com fer partícips d’aquesta cogestió al sector empresarial. Al cap i a la fi, considerem que els seus interessos han de ser els interessos de la Paeria i, conjuntament, es pot fer una bona tasca per posicionar Lleida com una bona zona capaç d’atreure inversions i capaç d’atreure noves activitats econòmiques”.

Actualment, el sector industrials del CIM Lleida compta amb unes 44 empreses, sobretot del sector logístic, i està pràcticament ple.

 


<< Tornar

Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Servei d'informació Telèfon 010 010 Informació i condicions d'ús Servei d'atenció a persones sordes o amb discapacitat auditiva i/o de fonació
Adreces, telèfons i fax municipals
paeria@paeria.cat

Veure aquesta web en:
versió mòbil | versió clàssica

© Ajuntament de Lleida | Avís legal
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, subvencionada pel Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de foment de l’emprenedoria emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el finançament del Fons Social Europeu.