Lleida Marxa
Inici Notícies

Presentació de la nova ordenança del Paisatge a la Comissió de l’Horta

Data de publicació: 12/3/2018

També s’ha donat a conèixer l’esborrany de la convocatòria de subvencions en matèria d’Horta

REGIDORIA DE L'HÀBITAT URBÀ I RURAL I LA SOSTENIBILITAT


Versió de la notícia per imprimir

Compartir:

Què és això?

Els tècnics municipals han presentat avui a la Comissió de l’Horta l’avantprojecte de l’Ordenança del Paisatge de Lleida, que es troba en procés d’exposició al públic. El document ja havia estat presentat públicament, però l’exposició d’avui s’ha centrat més específicament en els temes vinculats a l’Horta.

El president i el vicepresident de la Comissió, David Melé i Joan Queralt, han agraït la feina dels funcionaris i han destacat que aquesta ordenança, juntament amb el nou Poum i amb el Pla d’Usos de l’Horta permetran regular molt millor com ha de ser l’Horta. Els grups estudien el document per veure si hi faran aportacions en forma d’al·legacions.

Durant la trobada, també s’ha presentat l’esborrany de la convocatòria de subvencions en matèria d’Horta. L’objectiu d’aquests ajuts és divulgar el sector agroalimentari de l’Horta i contribuir a la seva modernització i millora de la competitivitat, així com donar suport al manteniment de les festes tradicionals d’aquest entorn. La dotació pressupostària prevista és de 12.076 euros i es vol millorar la difusió d’aquestes ajudes per tal que hi puguin optar més entitats.


<< Tornar

Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Servei d'informació Telèfon 010 010 Informació i condicions d'ús Servei d'atenció a persones sordes o amb discapacitat auditiva i/o de fonació
Adreces, telèfons i fax municipals
paeria@paeria.cat

Veure aquesta web en:
versió mòbil | versió clàssica

© Ajuntament de Lleida | Avís legal
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, subvencionada pel Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de foment de l’emprenedoria emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el finançament del Fons Social Europeu.