Lleida Marxa
Inici Notícies

L’alcalde Àngel Ros diu que “Càritas s’ha convertit en imprescindible, perquè treballa pels altres amb esperit solidari i d’amor, fonamental en una societat com la nostra”

Data de publicació: 14/4/2018

El paer en cap saluda els participants en la trobada de voluntaris de l’entitat sociocaritativa de les diòcesis catalanes

El cardenal Omella, els arquebisbes de Tarragona i l’Urgell i els bisbes de Lleida, Vic i Sant Feliu participen en la trobada, que ha aplegat 1.500 voluntaris al Pavelló 4 de Fira de Lleida

ALCALDIA

L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha manifestat que “Càritas s’ha convertit en aquests anys difícils que hem passat per la crisi econòmica i social en una entitat imprescindible, perquè treballa pels altres amb esperit solidari i d’amor, fonamental en una societat com la nostra”.

El paer en cap ha fet aquestes declaracions en la trobada de voluntaris de l’entitat sociocaritativa de les diòcesis catalanes, que celebren avui al Pavelló 4 de Fira de Lleida, i en la qual participen 1.500 persones, a més del cardenal arquebisbe de Barcelona, Juan José Omella; l’arquebisbe de Tarragona i president de la Conferència Episcopal Tarraconense, Jaume Pujol; l’arquebisbe d’Urgell, Joan Enric Vives, i els bisbes de Vic, Romà Casanova, i Sant Feliu, Agustí Cortés, que han fet costat al bisbe de Lleida, Salvador Giménez Valls.

Ros, que ha saludat els participants a l’inici de la trobada i els hi ha donat la benvinguda, ha assenyalat que Càritas Catalunya realitza una part molt important de l’acció sociocaritativa de les diòcesis de l’Església catòlica. “En anys difícils, especialment què hem viscut per la crisi, Càritas ha estat una peça fonamental en allò que identifiquem com a Tercer Sector. Ha aportant atenció i afecte a les famílies que patien i ha aportat serveis a aquelles que ho necessitaven, els més febles de la societat”.

La trobada dels voluntaris de Càritas ha debatut la ponència ‘El teu i el meu compromís millora el món’, de Mn. Ramon Prat, que ha estat presentada i moderada pel president de Càritas Lleida Rafa Allepuz. Una taula rodona sobre ‘El meu compromís amb la comunitat’ ha aportat diferents experiències experimentals, que s’han posat en comú.


<< Tornar

Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Servei d'informació Telèfon 010 010 Informació i condicions d'ús Servei d'atenció a persones sordes o amb discapacitat auditiva i/o de fonació
Adreces, telèfons i fax municipals
paeria@paeria.cat

Veure aquesta web en:
versió mòbil | versió clàssica

© Ajuntament de Lleida | Avís legal
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, subvencionada pel Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de foment de l’emprenedoria emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el finançament del Fons Social Europeu.