Lleida Marxa
Inici Notícies

El Museu de l'Aigua rep una donació d'una col·lecció d'etiquetes d'aigua d'arreu del món

Data de publicació: 15/4/2018

S’incorpora als programes de difusió cultura i educatius del Museu i amplia la col·lecció de l’exposició ‘Aigües del món’

REGIDORIA DE LES POLÍTIQUES A FAVOR DE LA CREATIVITAT, LA CULTURA I ELS ESPORTS

El Museu de l'Aigua ha incorporat als seus fons una col·lecció d'etiquetes d'aigua d’arreu del món, donades per Joan Anton Abellán. La tinent d'alcalde i regidora de les Polítiques a favor de la Creativitat, la Cultura, l’Educació i els Esports, Montse Parra, ha rebut la col·lecció, que s'incorpora als programes de difusió cultural i educatius del Museu de l'Aigua.

La mostra, formada per 7.004 etiquetes, totes diferents i procedents de 120 països, s’exposa amb la col·lecció d'ampolles d'aigua envasada d'arreu del món, a l'exposició "Aigües del món", un projecte d’implicació ciutadana on tothom que ho desitgi pot portar una ampolla d'aigua per incorporar-la a la col·lecció. La donació efectuada permet complementar les ampolles amb un mostrari d'etiquetes diferents, amb variants i dissenys peculiars. 

Les etiquetes, classificades per continents, països de procedència i empreses envasadores, han estat recollides pel col·leccionista Joan Anton Abellán, i un centenar de col·laboradors.

L’exposició es pot visitar al recinte del Campament de La Canadiense, a l'avinguda de Miquel Batllori 52, a la Bordeta. L'horari d'obertura és de dimarts a divendres de 10 a 14 h i dissabtes de 17 a 20 h. El global de la col·lecció es pot consultar al Centre de documentació del museu.


<< Tornar

Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Servei d'informació Telèfon 010 010 Informació i condicions d'ús Servei d'atenció a persones sordes o amb discapacitat auditiva i/o de fonació
Adreces, telèfons i fax municipals
paeria@paeria.cat

Veure aquesta web en:
versió mòbil | versió clàssica

© Ajuntament de Lleida | Avís legal
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, subvencionada pel Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de foment de l’emprenedoria emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el finançament del Fons Social Europeu.