Lleida Marxa
Inici Notícies

“Les nits són de tothom”, nova campanya per promoure un oci responsable a Lleida

Data de publicació: 2/7/2018

Turisme de Lleida i la Federació d’Hostaleria impulsen aquesta iniciativa que pretén conscienciar la ciutadania sobre la convivència de l’oci nocturn i el descans veïnal

REGIDORIA DE PROMOCIÓ DE LA CIUTAT, DEL COMERÇ, DEL TURISME I DE L'OCUPACIÓ I L'EMPRENEDORIA

Turisme de Lleida i la Federació d’Hostaleria impulsen aquest estiu la campanya “Les nits són de tothom” per promoure un oci responsable i de qualitat les nits d’estiu a la ciutat. El tinent d’alcalde i regidor de Promoció de la Ciutat, Rafael Peris, i el gerent de la Federació, Ramon Solsona, han presentat aquesta iniciativa al bar Cantamanyanes de Cappont, que té com a missatge principal la conciliació de l’oci i el descans veïnal.

Peris ha explicat que el sector hoteler i de la restauració de la ciutat s’implica a l’hora d’oferir un oci sostenible i de qualitat i vetlla per la convivència entre les persones que gaudeixen de les terrasses els mesos estiuencs i el respecte pel descans dels veïns i les veïnes. Per això, ha remarcat que s’ha d’intentar evitar el soroll i s’ha de ser tolerant, contribuint a un lleure responsable.

Per la seva banda, Ramon Solsona ha assegurat que treballa per vetllar per una bona convivència basada en l’acord i en el respecte. Per això, s’ha de gaudir del lleure i la ciutat però respectant el veïnat i fent el mínim soroll. Aquest és el quart any que es promou una campanya d’aquest tipus.

Aquesta acció s’afegeix a les activitats que es fomenten durant l’any a Lleida amb el projecte Nits Q Lleida, que pretén aconseguir entorns més segurs, atractius, saludables i de qualitat per a tothom per millorar l’oci nocturn a la ciutat.


<< Tornar

Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Servei d'informació Telèfon 010 010 Informació i condicions d'ús Servei d'atenció a persones sordes o amb discapacitat auditiva i/o de fonació
Adreces, telèfons i fax municipals
paeria@paeria.cat

Veure aquesta web en:
versió mòbil | versió clàssica

© Ajuntament de Lleida | Avís legal
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, subvencionada pel Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de foment de l’emprenedoria emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el finançament del Fons Social Europeu.