Lleida Marxa
Inici Notícies

Enllestida la urbanització de la prolongació del carrer Victòria Kent, a Ciutat Jardí

Data de publicació: 11/7/2018

L’alcalde de Lleida ha visitat avui el final de l’obra, que permetrà donar accés a la renovada zona esportiva del barri, que també inclourà la seu definitiva de l’associació de veïns

REGIDORIA DE L'HÀBITAT URBÀ I RURAL I LA SOSTENIBILITAT

L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, i el tinent d’alcalde i regidor de Promoció i Gestió de l’Hàbitat Urbà i Rural i la Sostenibilitat, Fèlix Larrosa, han visitat avui el final de les obres d’urbanització de la prolongació del carrer Victòria Kent, en el tram situat els carrers Val d’Aran i del Roure, al barri de Ciutat Jardí, i la reorganització del tram ja existent. Aquesta obra permet donar accés a la nova àrea d’equipaments que es construeix en aquesta zona, que s’iniciarà pròximament. Inclou dos nous camps de futbol de gespa artificial, un de futbol 11 i un altre de futbol 7, que seran gestionats pel club FiF Lleida, així com un local social per al barri.

El paer en cap ha destacat que aquesta actuació permetrà passar d’un camp “que s’havia convertit en un herbassar que generava problemes a l'estiu, a dos camps de gespa artificial dels quals es cuidarà un club de base que treballa la formació dels nens i nenes”. “Convertim un camp de gespa natural que no s'usava en unes instal·lacions esportives al servei de tot el barri i a més s'hi inclou espai de l'associació de veïns del barri i una zona de lleure general entre els camps i Enric Farreny”, ha afirmat Ros. Tall de veu d’Àngel Ros

Per la seva part, Fèlix Larrosa, ha destacat que aquesta “és una infraestructura viària que estava pendent amb l'actual Pla General de la Ciutat i que hem millorat de forma substancial, donant continuïtat a l'avinguda i reordenat les places d'aparcament sense perdre'n cap, com ens reclamaven els usuaris dels equipaments que tenim aquí”. Només queda pendent la instal·lació dels jocs infantils i les jardineres, ha indicat i ha afegit que ja es treballa en el projecte d’urbanització del carrer Roure que s’espera poder dur a terme durant l’any que ve.

L’ordenació d’aquest sector del barri de Ciutat Jardí inclou la construcció d’una vorera verda de 12,5 metres d’ample, davant la façana de les instal·lacions esportives i el nou edifici, que acollirà tant els vestidors, despatxos i magatzems per la pràctica esportiva com la seu de l’associació de veïns del barri. Enmig hi ha dos carrils de circulació i dos carrils d’estacionament en línia i, a l’altra banda, una vorera de 4,5 metres, amb façana al parc de bombers. El nou vial de Victòria Kent té 164 metres de longitud i 30 metres d’amplada.

L’obra també s’ha aprofitat per instal·lar l’enllumenat públic, construir les xarxes d’aigua potable i sanejament, d’acord amb l’empresa concessionària, i la xarxa de telecomunicacions. Al carrer del Roure s’hi ha fet una vorera de 6,5 metres d’ample amb nou enllumenat, que enllaçarà amb la zona d’aparcament del carrer dels Bombers. A l’encreuament amb Victòria Kent s’hi farà un espai pavimentat per facilitar les maniobres de canvi de sentit.

Pel que fa a l’arbrat, s’han plantat 84 unitats, així com la xarxa de reg per degoteig. Les obres d’urbanització de la prolongació de Victòria Kent tenen un pressupost total de 265.646,18 euros, IVA inclòs.


<< Tornar

Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Servei d'informació Telèfon 010 010 Informació i condicions d'ús Servei d'atenció a persones sordes o amb discapacitat auditiva i/o de fonació
Adreces, telèfons i fax municipals
paeria@paeria.cat

Veure aquesta web en:
versió mòbil | versió clàssica

© Ajuntament de Lleida | Avís legal
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, subvencionada pel Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de foment de l’emprenedoria emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el finançament del Fons Social Europeu.