Lleida Marxa
Inici Notícies

La Paeria busca joves que vulguin compartir l’experiència de la seva estada a l’estranger

Data de publicació: 8/8/2018

El centre Europe Direct i el Departament de Joventut cerquen exemples, en els àmbits laborals, formatius o de voluntariat, perquè serveixin a altres joves interessats en fer estades de pràctiques o feina

REGIDORIA DE PROMOCIÓ DE LA CIUTAT, DEL COMERÇ, DEL TURISME I DE L'OCUPACIÓ I L'EMPRENEDORIA


Versió de la notícia per imprimir

Compartir:

Què és això?

El centre Europe Direct i el Departament de Joventut de l’Ajuntament busquen exemples de joves que hagin tingut una experiència de treball, pràctiques, formació o voluntariat a l’estranger, per poder-les explicar a altres joves interessats i ajudar-los a resoldre possibles dubtes que puguin tenir. Els i les joves que vulguin compartir la seva experiència poden omplir un formulari habilitat a la nova web sobre treball i pràctiques a l’estranger, desenvolupada recentment conjuntament per aquests dos serveis de l’Ajuntament de Lleida.

Aquesta web, actualitzada i modernitzada respecte a l’anterior, recull informacions pràctiques per a totes aquelles persones interessades en fer una estada de pràctiques o de feina a l’estranger. S’estructura en diferents apartats, que inclouen:

-programes de pràctiques en empreses, institucions i organismes;

-pràctiques en institucions de la UE i en altres organismes i institucions internacionals;

-empreses que ofereixen pràctiques;

-treball a l’estranger mitjançant la xarxa Eures (portal europeu de mobilitat professional) o bé webs de treball estacional arreu;

-altres informacions d’interès: programes de voluntariat finançat per la UE, el CV Europass, tràmits previs que caldria realitzar abans de marxar, entre altres.

També hi ha un apartat d’actualitat, on es recullen ofertes i programes de pràctiques amb termini obert per a la presentació de candidatures.

Els i les joves que vulguin compartir la seva experiència poden omplir un formulari habilitat a l’apartat “Explica’ns la teva experiència” (enllaç a la pàgina web http://europedirect.paeria.cat/guiaestranger/).


<< Tornar

Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Servei d'informació Telèfon 010 010 Informació i condicions d'ús Servei d'atenció a persones sordes o amb discapacitat auditiva i/o de fonació
Adreces, telèfons i fax municipals
paeria@paeria.cat

Veure aquesta web en:
versió mòbil | versió clàssica

© Ajuntament de Lleida | Avís legal
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, subvencionada pel Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de foment de l’emprenedoria emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el finançament del Fons Social Europeu.