Lleida Marxa
Inici Notícies

Millora del subministrament d’aigua a la Bordeta i els Magraners

Data de publicació: 9/8/2018

La Paeria, a través de l’empresa concessionària Aqualia, ha connectat una canonada principal que abasteix a aquests barris per poder subministrar aigua en cas d’averia o incidència

Els treballs s’han fet a la nit per assegurar el subministrament d’aigua als veïns

REGIDORIA DE L'HÀBITAT URBÀ I RURAL I LA SOSTENIBILITAT

L’empresa concessionària del servei d’aigua i sanejament de la ciutat de Lleida, FCC-Aqualia, ha posat en marxa una nova canonada principal que abasteix al barri de la Bordeta, que serveix per poder donar subministrament alternatiu en cas de trenca de la canonada principal al barri. Amb aquesta connexió, que ha tingut un cost aproximat d’uns 10.000 €, pretén millorar el subministrament d’aquests dos barris en cas d’avaria a la canonada principal d’abastament.

Concretament s’ha connectat una canonada de Ø300 mm de fundició dúctil, que es subministra des d’una de les noves zones d’ampliació de la ciutat (SUR-5), a la canonada existent de Ø300 mm. També s’han instal·lat dues vàlvules per poder aïllar el tram de canonada vella, en cas necessari.

Per evitar al màxim les possibles molèsties als veïns, els operaris d’Aqualia han treballat durant la nit, des de les 22 h fins a les 06 del matí, assegurant així el subministrament d’aigua als veïns d’aquests dos barris.

Aquesta millora està inclosa al pla de manteniment preventiu que duen a terme l’Ajuntament de Lleida i Aqualia per intentar minimitzar el nombre d’afectats en cas de trencament d’alguna canonada.


<< Tornar

Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Servei d'informació Telèfon 010 010 Informació i condicions d'ús Servei d'atenció a persones sordes o amb discapacitat auditiva i/o de fonació
Adreces, telèfons i fax municipals
paeria@paeria.cat

Veure aquesta web en:
versió mòbil | versió clàssica

© Ajuntament de Lleida | Avís legal
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, subvencionada pel Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de foment de l’emprenedoria emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el finançament del Fons Social Europeu.