Lleida Marxa
Inici Notícies

Èxit de la presentació al públic de LaTemporada, la programació d’arts escèniques dels equipaments municipals de Lleida

Data de publicació: 14/9/2018

La sala 1 del Teatre de l’Escorxador ha acollit aquest divendres la presentació dels espectacles de la temporada d’arts escèniques al públic, en una sessió en la qual s’han nomenat els Ambaixadors de la Temporada

La jornada, conduïda per Llorenç Corbella, director de Programació, ha comptat amb la participació dels periodistes i crítics de teatre del portal Recomana.cat Aída Pallarès i Xavier Pardo

REGIDORIA DE LES POLÍTIQUES A FAVOR DE LA CREATIVITAT, LA CULTURA I ELS ESPORTS

Aquest divendres la sala 1 del Teatre de l’Escorxador ha acollit la presentació al públic de LaTemporada d’arts escèniques de Lleida, que inclou la programació dels equipaments municipals Teatre de la Llotja i Teatre de l’Escorxador.

La presentació ha anat a càrrec de Llorenç Corbella, director d’Arts Escèniques de Lleida. Amb el títol “LaTemporada. Manual d’ús” Corbella i els periodistes i crítics de teatre del portal Recomana.cat Aída Pallarès i Xavier Pardo han anat desgranant tots els espectacles programats, per tal que el públic assistent els pogués conèixer de primera mà.

Segons Corbella “el que pretenem és oferir un manual d’ús de LaTemporada a l’espectador perquè conegui amb detall els espectacles i, d’altra banda, atansar més escena i espectador per convertir-lo, a la vegada, en un ambaixador de LaTemporada”.

En el marc de la sessió s’ha nomenat als assistents Ambaixadors de LaTemporada, un títol simbòlic amb el qual es vol incentivar el públic a convertir-se en prescriptors de LaTemporada. Per aquesta raó, se’ls ha obsequiat amb una 2x1 per assistir a un dels espectacles de la programació.

Aída Pallarès és periodista especialitzada en arts escèniques. Actualment, coordina Time Out Girona i col·labora amb Teatre Barcelona, Recomana i Entreacte, entre d'altres. 

Xavi Pardo és editor als informatius de  RAC1 i crític de teatre del programa "El Món" a RAC1. A més, és coordinador de la secció de Teatre de la revista Butxaca.

Recomana.cat

Recomana és un projecte professional d'acompanyament a l'espectador. Garanteix la major satisfacció en el consum cultural (avui, específicament arts escèniques) a través d'accions presencials i també virtuals (Internet). Compten amb una plataforma de 40 crítics/prescriptors que la fan referència absoluta a Catalunya.

Recomana.cat ofereix un ampli ventall de crítiques de la cartellera de Barcelona i bona part de Catalunya fetes per una quarantena de periodistes especialitzats, de manera que l’usuari pot calibrar les opinions i les puntuacions que cada crític dóna a l’obra que vol anar a veure. És l’eina indicada per decidir.

La llibertat de cada crític és total, per això, recomana.cat és una pàgina plural que facilita una tria orientada i segura. 

Recomana posa a l’abast de l’usuari una cartellera recomanada, que s’actualitza permanentment, amb informació exhaustiva d’espectacles que es presenten arreu de Catalunya. També li ofereix activitats presencials relacionades amb determinats espectacles. 

Per últim, cada usuari pot deixar el seu comentari i la seva puntuació de les obres que hagi anat a veure, convertint-se en prescriptor per a altres usuaris. 


<< Tornar

Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Servei d'informació Telèfon 010 010 Informació i condicions d'ús Servei d'atenció a persones sordes o amb discapacitat auditiva i/o de fonació
Adreces, telèfons i fax municipals
paeria@paeria.cat

Veure aquesta web en:
versió mòbil | versió clàssica

© Ajuntament de Lleida | Avís legal
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, subvencionada pel Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de foment de l’emprenedoria emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el finançament del Fons Social Europeu.