Lleida Marxa
Inici Notícies

Som Cinema debatrà sobre la realitat de la dona al cinema amb directores i actrius del setè art

Data de publicació: 6/10/2018

Serà a la taula rodona Més enllà d’Alice Guy, que tindrà lloc el dissabte 20 d’octubre al Magical Media. Tot seguit hi haurà una trobada amb professionals del sector

REGIDORIA DE LES POLÍTIQUES A FAVOR DE LA CREATIVITAT, LA CULTURA I ELS ESPORTS


Versió de la notícia per imprimir

Compartir:

Què és això?

La novena edició del Festival Som Cinema, amb el suport de l’Ajuntament de Lleida, comptarà amb un seguit d’activitats paral·leles al certamen que es concentraran al Magical Media.

El dimecres 17 d’octubre a les 19:00h tindrà lloc la presentació de curtmetratges “Som Secundària” al Cafè del Teatre de l’Escorxador. El concurs Som Secundària pretén ser un espai on els i les adolescents puguin expressar les seves inquietuds a través del llenguatge audiovisual. La presentació té dos objectius molt clars: que la gent jove valori el cinema de casa nostra i d’altra banda, que puguin anar formant-se com a creadors i espectadors d’un llenguatge que els sigui proper. 

Les activitats, amb la col·laboració de la Diputació de Lleida, continuaran dissabte al matí a les 11:00h amb la taula rodona: Més enllà d’Alice Guy. Realitat de la dona al cinema. Serà al Magical Media i comptarà amb la presència de la directora de Puigverd de Lleida, Alba Cros; de la directora del Festival de cinema de Menorca, Inés Garrell, de les actrius Elena Martín i Gemma Castell. Elena Martín ha participat en la pel·lícula debut d’Alba Cros “Les amigues de Ágata” i de la productora, Sandra Forn. Moderada per l’assessora artística de Som Cinema, Judith Vives.

Tot seguit es farà una trobada professional al mateix Magical Media on hi haurà una visita comentada per als professionals convidats pel Som Cinema del Centre de producció Audiovisual i les actuacions que desenvolupa. També es donaran a conèixer els objectius de producció i post producció de realitzacions per al cinema i la TV que tenen lloc al CECAAC (Centre Experimental del Cinema i les Arts Audiovisuals de Catalunya.

Somcinema, en col·laboració amb el CECAAC, organitza un FilmMarket per oferir distribució i canals de difusió a pel·lícules que es presenten al certamen. Les sessions de treball, que es realitzaran a petició dels interessats, tindran lloc el dissabte dia 20 d’octubre a partir de les 12 h al Centre de Producció Audiovisual Magical Media.

Més informació a: www.somcinema.cat


<< Tornar

Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Servei d'informació Telèfon 010 010 Informació i condicions d'ús Servei d'atenció a persones sordes o amb discapacitat auditiva i/o de fonació
Adreces, telèfons i fax municipals
paeria@paeria.cat

Veure aquesta web en:
versió mòbil | versió clàssica

© Ajuntament de Lleida | Avís legal
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, subvencionada pel Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de foment de l’emprenedoria emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el finançament del Fons Social Europeu.