Lleida Marxa
Inici Notícies

L’alcalde Fèlix Larrosa visita la nau de Shalom, destruïda anit per un incendi al Polígon Industrial El Segre

Data de publicació: 7/10/2018

El paer en cap es posa a la disposició de la fundació que gestiona l’empresa de treball social i diu que és una prioritat que pugui recuperar com més aviat millor la seva activitat, que dóna feina uns 40 treballadors

La directora de l’empresa de treball social, Teresa Benet, assenyala que el més urgent és trobar una nau on reinstal·lar-se, per garantir els llocs de treball i fer front als compromisos amb els clients

ALCALDIA

L’alcalde de Lleida, Fèlix Larrosa, ha visitat aquesta tarda la nau industrial d’Ilersis, l’empresa de treball social de l’associació Shalom, que aquesta matinada ha quedat totalment destruïda per un incendi.

El paer en cap, que ha estat acompanyat pel tinent d’alcalde Xavier Rodamilans, ha manifestat la seva solidaritat a la directora de Shalom, Teresa Benet, i s’ha compromès a col·laborar perquè l’empresa pugui recuperar la seva activitat com més aviat millor, per tal de fer front als seus compromisos, “que són els que fan i donen sentit a la feina de la fundació”, ha dit.

En aquest sentit, l’alcalde Larrosa ha manifestat que la Paeria s’ha posat a disposició de Shalom i del grup de treballadors i de les seves famílies, perquè “és la feina que ha de fer com a principal institució de la ciutat en moments com aquests, però també perquè cal estar al costat de les entitats socials que treballen amb persones amb dificultats. I per tant, és una qüestió de justícia social, però també de vocació de ciutat”, ha afirmat.

L’alcalde també ha apel·lat a la solidaritat ciutadana, perquè tothom que tingui relació amb Shalom “s’arremangui i ajudi a poder reprendre el seu projecte social, econòmic i de ciutat”. 

Per la seva part, la directora d’Ilersis-Grup Shalom, Teresa Benet, ha agraït les mostres de suport que ha rebut durant tot el dia, en especial les de l’alcalde i els regidors Xavier Rodamilans i Rafael Peris, que des del moment zero s’han posat a la seva disposició.

Benet ha remarcat que la prioritat era poder trobar una nau on poder reprendre l’activitat, recol·locar les persones, que momentàniament han quedat excloses del seu lloc de treball per aquest sinistre, i complir els compromisos amb els clients.  

L’incendi en la nau industrial d’Ilersis-Grup Shalom es va iniciar al voltant de 2/4 d’una de la nit i no va quedar controlat fins a les 3 de la matinada, malgrat que els bombers han mantingut un reten remullant el terreny.

Afortunadament, no hi ha hagut desgràcies personals, però el foc ha destruït els 3.000 metres quadrats de superfície construïda, calcinant tot allò que hi havia en el seu interior.

Aquest sinistre arriba en el pitjor moment per l’empresa de treball social, que té en l’elaboració dels lots de Nadal una de les principals activitats. 


<< Tornar

Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Servei d'informació Telèfon 010 010 Informació i condicions d'ús Servei d'atenció a persones sordes o amb discapacitat auditiva i/o de fonació
Adreces, telèfons i fax municipals
paeria@paeria.cat

Veure aquesta web en:
versió mòbil | versió clàssica

© Ajuntament de Lleida | Avís legal
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, subvencionada pel Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de foment de l’emprenedoria emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el finançament del Fons Social Europeu.