Lleida Marxa
Inici Notícies

Larrosa: "La capacitat d'atracció de talent és clau per la competitivitat d'una ciutat"

Data de publicació: 10/10/2018

El paer en cap ha visitat l'empresa Ilerna Online del Parc Científic, a la qual ha posat d'exemple del model d'emprenedoria i gestió intel·ligent que vol impulsar a Lleida

ALCALDIA

El paer en cap de Lleida, Fèlix Larrosa, ha visitat aquest migdia la seu de l'empresa de formació a distància Ilerna Online, al Parc Científic de Gardeny, on ha pogut conèixer les tasques que desenvolupa i saludar als seus treballadors, als quals ha ofert el seu suport.

Larrosa ha volgut posar d'exemple aquesta empresa, situada al costat del Magical Media, d'allò que la Paeria vol impulsar a la ciutat.

"Quan parlem de projectes com la ciutat intel·ligent, Ilerna és un d'aquells casos d'èxit que han de ser referents per poder impulsar aquest nou model d'emprenedoria que pivota sobre la gestió intel·ligent, sigui en aquest cas al voltant de l'educació, o de la gestió del territori o del projecte agrari que també defensem", ha afirmat l'alcalde. Larrosa ha mostrat el seu "orgull" perquè una empresa d'aquestes característiques estigui arrelada a la ciutat.

A més, el paer en cap ha destacat que comptar amb empreses com aquesta que demostra la seva capacitat d'atracció de talent, amb prop de 120 treballadors molts d'ells vinguts de fora de Catalunya, "és una de les claus de competitivitat d'una ciutat". "Aquesta empresa fa que vingui gent de fora amb capacitats i talent i això ens enriqueix com a societat indiscutiblement", ha declarat Larrosa, que ha estat acompanyat pel tinent d’alcalde i regidor de Promoció de la Ciutat, del Comerç, del Turisme i de l'Ocupació i l'Emprenedoria, Rafael Peris.

Ilerna Online és un centre de Formació Professional a distància i en línia. Amb milers d'alumnes arreu de l'estat és el centre referent de l'FP a distància en l'àmbit espanyol i imparteix 14 cicles formatius de grau mitjà i superior. Compta també amb seu a Itàlia, a Milà, i té en el seu full de ruta la seva expansió internacional. A més, Ilerna compta també amb una nova seu pels alumnes presencials al carrer La Palma, estrenada al setembre.


<< Tornar

Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Servei d'informació Telèfon 010 010 Informació i condicions d'ús Servei d'atenció a persones sordes o amb discapacitat auditiva i/o de fonació
Adreces, telèfons i fax municipals
paeria@paeria.cat

Veure aquesta web en:
versió mòbil | versió clàssica

© Ajuntament de Lleida | Avís legal
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, subvencionada pel Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de foment de l’emprenedoria emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el finançament del Fons Social Europeu.