Lleida Marxa
Inici Notícies

Una delegació lleidatana viatjarà a Hefei per tractar sobre universitat i agroalimentació

Data de publicació: 12/7/2007

L'alcalde rep el cònsol general de Xina a Barcelona


Versió de la notícia per imprimir

Compartir:

Què és això?

L'alcalde, Àngel Ros, ha anunciat la visita prevista per a aquest any d'una delegació a Hefei, la ciutat xinesa agermanada amb Lleida, amb l'objectiu de potenciar intercanvis universitaris i en matèria d'agroalimentació. El cònsol general de Xina a Barcelona, Wang Shixiong, ha visitat l'Ajuntament de Lleida en la primera visita institucional que realitza en aquesta ciutat. El paer en cap l'ha rebut a la planta noble i, després d'una breu reunió, li ha mostrat els salons de Sessions i del Retaule. En la trobada també han estat presents el tinent d'alcalde, Josep Presseguer -regidor de Cooperació Territorial i Projecció Exterior-, i els portaveus municipals.

Wang Shixiong s'ha mostrat convençut que Lleida i Hefei tenen un gran potencial per col·laborar. En aquest sentat, el representant xinès ha manifestat que hi promourà les visites de delegacions xineses. Ros ha destacat que la meitat del projectes espanyols que es realitzen al país asiàtic són d'origen català i, part d'aquests, de Lleida.

<< Tornar

Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Servei d'informació Telèfon 010 010 Informació i condicions d'ús Servei d'atenció a persones sordes o amb discapacitat auditiva i/o de fonació
Adreces, telèfons i fax municipals
paeria@paeria.cat

Veure aquesta web en:
versió mòbil | versió clàssica

© Ajuntament de Lleida | Avís legal
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, subvencionada pel Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de foment de l’emprenedoria emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el finançament del Fons Social Europeu.