Lleida Marxa
Inici Notícies

Una obra de l'artista lleidatà Miquel Viladrich, al Museu de l'Orangerie de París

Data de publicació: 12/10/2011

El Museu Morera ha cedit el quadre de Viladrich “Les hermètiques”, que participa en l’exposició “L’Espagne entre deux siècles. De Zuloaga à Picasso (1890-1920)"

MUSEUS

Una obra de l’artista lleidatà Miquel Viladrich es pot contemplar des d’aquest divendres, 7 d’octubre, al Museu de l’Orangerie de París. El Museu d’Art Jaume Morera de Lleida ha cedit temporalment a aquest museu francès l’oli sobre taula “Les hermètiques”, que es pot veure amb motiu de l’exposició “L’Espagne entre deux siècles. De Zuloaga à Picasso (1890-1920)”. La pintura estarà exposada al Musée de l’Orangerie fins el pròxim 9 de gener de 2012.

“Les hermètiques” (1909) de Viladrich és un oli en propietat de la Diputació de Lleida i que està en dipòsit al Museu d'Art Jaume Morera. Aquesta obra s’ha deixat en préstec temporal perquè s'inclogués en aquesta mostra, que té per objectiu difondre a la capital de França la millor pintura espanyola del pas de segle.

Aquesta exposició, organitzada pel Musée d'Orsay i el Musée de l'Orangerie, amb la col∙laboració de la Fundación MAPFRE, proposa una visió panoràmica de les diverses tendències i les diferents possibilitats plàstiques que van confluir en el canvi dels segles XIX al XX a l'Estat, amb l'ànim de donar a conèixer els seus principals representants entre el públic francès i internacional. 

 


<< Tornar

Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Servei d'informació Telèfon 010 010 Informació i condicions d'ús Servei d'atenció a persones sordes o amb discapacitat auditiva i/o de fonació
Adreces, telèfons i fax municipals
paeria@paeria.cat

Veure aquesta web en:
versió mòbil | versió clàssica

© Ajuntament de Lleida | Avís legal
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, subvencionada pel Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de foment de l’emprenedoria emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el finançament del Fons Social Europeu.