Lleida Marxa
Inici Notícies

La línia L5 d’autobús urbà inicia aquest dilluns el nou recorregut

Data de publicació: 26/6/2017

La Paeria ha ampliat el servei d’aquesta línia del qual se’n beneficiaran unes 5.000 persones de Cappont, sobretot de les zones d’expansió del barri, dels tres centres educatius i d’equipaments esportius com l’Atlètic Segre

REGIDORIA DE L'HÀBITAT URBÀ I RURAL I LA SOSTENIBILITAT

L’Ajuntament de Lleida ha iniciat aquest dilluns l’ampliació del recorregut de la L5 del servei de bus urbà per donar un millor servei al barri de Cappont. En aquest sentit, la nova ampliació de la línia 5 ofereix un millor servei de bus a uns 1.600 habitatges de les zones del Carrer Agustins-Pont de Suert-Doctor Trueta i de l’Avinguda de Barcelona, que corresponen a unes 5.000 persones, que ara quedaven allunyades de les parades actuals. A més, es cobreixen les necessitats del servei de bus dels tres centres educatius de Cappont –Frederic Godàs, Camps Elisis i Francesco Tonnuci-, així com d’altres equipaments esportius com l’Atlètic Segre. 

L’autobús, una vegada ha passat el Pont Vell i ha entrat a l’avinguda de les Garrigues, circula per l’avinguda Camí de Picos, carrer Pont de Suert, carrer Agustins, avinguda Barcelona i es torna a incorporar a l’avinguda de l’Estudi General per recuperar el traçat actual. Durant aquest nou recorregut es realitzen cinc parades, que s’anomenen Alacant-Garrigues, Pont de Suert, Agustins-Garrigues, Barcelona-Riu Ebre, Estudi General-Joan Fuster. Així, en el seu recorregut actual pel barri de Cappont, la línia actual disposava de cinc parades i, amb la modificació, passa a disposar-ne de set.

Per altra banda la freqüència de la línia augmenta en 2-3 minuts en dies feiners, passant dels 15 minuts als 17-18 minuts, amb la qual cosa l’afectació als usuaris actuals serà mínima.

La L5 és la sisena amb nombre de passatgers de tota la xarxa urbana, i dóna cobertura als barris de Cappont, Centre Històric, Noguerola, Pardinyes, Balàfia, Xalets-Humbert Torres, Camp d’Esports i la zona d’Hospitals.


<< Tornar

Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Servei d'informació Telèfon 010 010 Informació i condicions d'ús Servei d'atenció a persones sordes o amb discapacitat auditiva i/o de fonació
Adreces, telèfons i fax municipals
paeria@paeria.cat

Veure aquesta web en:
versió mòbil | versió clàssica

© Ajuntament de Lleida | Avís legal
Accessibilitat
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, subvencionada pel Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de foment de l’emprenedoria emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el finançament del Fons Social Europeu.