Portal de transparčncia de l'Ajuntament de Lleida
Inici »

Carta de Serveis de l'Ajuntament de Lleida

La carta de serveis és una eina de comunicació i de gestió de la qualitat basada en la millora continua dels serveis que presta l'Ajuntament de Lleida, per tal de donar una millor resposta a les necessitats reals de la ciutadania.

La carta de serveis ens permet definir i fer difusió dels compromisos i serveis que assumeix l'ajuntament, així com fer un seguiment del grau de compliment d'aquests compromisos, comunicar els resultats assolits al final de cada any i establir mecanismes millora continua que inclouen el diàleg entre l'ajuntament i la ciutadania a través dels canals establerts en aquesta carta de comunicació i col·laboració.

La Junta de Govern de l'Ajuntament de Lleida amb la voluntat de continuar treballant sota els principis d'eficàcia, transparència i bon govern, així com de millora constant de la qualitat i dels serveis que aquest ajuntament ofereix als ciutadans i ciutadanes, ha acordat iniciar el procés d'elaboració de les diferents Cartes de Serveis municipals.

Acord Junta de Govern document PDF

La nostra carta de serveis està composta per:

Informació municipal i Catŕleg de trŕmits Catŕleg dels serveis municipals Col·laboració de la ciutadania
  • Seu Electrňnica
  • Trŕmits de l'Ajuntament de Lleida
  • Portal de Transparčncia
  • Pressupostos Ajuntament de Lleida
  • Processos Participatius
  • Dades obertes de Lleida Open Data


Contacta Pl. Paeria, 1
25007
Lleida (Spain)
Servei d'informació Telčfon 010 Informació i condicions d'ús Servei d'atenció a persones sordes o amb discapacitat auditiva i/o de fonació
Adreces, telčfons i fax municipals
paeria@paeria.cat

Infoparticip@
Xarxes socials