Conservatori i Escola Municipal de Música de Lleida

L’Escola de Música ofereix ensenyaments adreçats a alumnat que vol destinar una part dels seu temps de lleure a gaudir de la música. El Conservatori de Grau Professional imparteix tots aquells estudis reglats que porten a la professionalització. Aquesta diversificació d'ensenyaments permet que qualsevol persona amb inquietuds musicals pugui trobar un lloc adequat a casa nostra.

Accés a GWIDO

 

Proves 2019-2020

PROVES D'ACCÉS AL CONSERVATORI
Les proves d'accés al conservatori (grau professional) van finalitzar el passat 27 de maig.

PROVES D'APTITUD I DE NIVELL
(Escola de música)

Les proves d'aptitud i de nivell per accedir a l'escola de música per al curs 2019-2020 van finalitzar el passat 14 de juny.

Matrícula 2019-2020

MATRÍCULA
Del 25 al 28 de juny. Consulteu AQUÍ el calendari i horaris de matriculació per cursos i descarregueu els impressos necessaris.

SOL·LICITUD DE BONIFICACIÓ PER FAMÍLIA NOMBROSA O MONOPARENTAL
Tràmit en línia i instruccions:
- Escola de música
- Conservatori (grau professional)

Més informació sobre el procés de preinscripció, proves i matriculació:

NOFC Conservatori NOFC Escola

 

21a Setmana Cultural

Podeu accedir a contingut multimèdia sobre la darrera Setmana Cultural a la nostra pàgina de Facebook (fotos i vídeos de les classes magistrals, conferències, assajos, tallers, etc.). També podeu accedir al vídeo del directe que es va emetre via streaming del concert de cloenda, amb la interpretació de la cantata "Llum i fosca" sobre text de Laia Terré i música de Ramon Andreu.