La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida

Le texte qui suit est traduit par un traducteur automatique de Google.

Més de 400 places en les activitats d’estiu de l’Agenda Jove de la Paeria

Data de publicació: 22/5/2019

La nova edició del programa juvenil inclou una vintena de propostes, com un camp de treball al Castell de Templers, fer una web sèrie que s’emetrà per Internet o activitats esportives, a la natura o d’idiomes, entre altres

LleidaJove, el Departament de Joventut de la Paeria, ja té en marxa la nova edició estiuenca de l’Agenda Jove, que ofereix activitats variades per als i les joves de la ciutat per als mesos de juliol i agost. En total, són més de 400 places en la vintena de propostes que inclou el programa. S’adrecen a nois i noies a partir de 13 anys perquè també puguin gaudir de les activitats d’estiu, que s’han estructurat amb un format de durada setmanal o quinzenal.

Un camp de treball arqueològic, amb tasques de neteja d’una part de l’església del Castell dels Templers i activitats de lleure, o la realització d’una web sèrie que serà emesa a través d’Internet són alguns dels tallers, que se sumen als habituals Estiu Xoff –activitats de tarda a piscines municipals-, sortides d’esport i natura, la formació de premonitors o les pràctiques per aprofundir en l’aprenentatge d’idiomes, com l’English workshop.

Les entitats juvenils de la ciutat tenen cabuda en l’Agenda Jove, amb la proposta i l’organització d’accions, com sortides pels voltants de Lleida en bicicleta, un taller de disseny gràfic o el Camp Rock.

El termini per fer les inscripcions comença el dilluns 27 de maig i les places s’assignaran per ordre d’inscripció fins esgotar el número disponible.

Consulta aquí l’Agenda Jove d’estiu 2019, el disseny de la qual ha anat a càrrec de foxy_studio.


<< Tornar

Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Service d'information
Téléphone 010 010 Information et conditions d'utilisation Service pour sourds ou malentendants et/ou la phonation
Adresses, téléphones et fax municipaux
paeria@paeria.cat

Voir ce site:
version Mobile | version Classique

© Ajuntament de Lleida | Avís légal
Accessibilité
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.