La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida

Le texte qui suit est traduit par un traducteur automatique de Google.

Doble triomf d’A.K.A als Premis Max, espectacle programat per a la campanya de tardor de LaTemporada de Lleida

Data de publicació: 21/5/2019

Millor autoria revelació per a Daniel J. Meyer i millor actor protagonista per a Albert Salazar

El Teatre de la Llotja de Lleida acollirà aquesta obra el 20 de novembre

Doble triomf per ‘A.K.A’ (Also known As) als Premis Max, espectacle que passarà per Lleida dins de la programació de LaTemporada Tardor 2019, la programació estable d’arts escèniques i música de Lleida. La producció de la Sala Flyhard va obtenir dos guardons en la cerimònia dels XXII Premis Max de les Arts Escèniques 2019 que es van celebrar ahir, 20 de maig, al Teatre Calderón de Valladolid. Millor autoria revelació per Daniel J. Meyer i millor actor protagonista per Albert Salazar. Aquest espectacle és podrà gaudir el proper divendres 20 de novembre a les 21.00 hores al Teatre de la Llotja.

‘A.K.A’ (Also Known As)és un monòleg teatral escrit per Daniel J. Meyer, protagonitzat per Albert Salazar i dirigit per Montse Rodríguez, que també va estar nominada als Premis Max en la categoria a millor direcció d’escena. L’obra té com a protagonista a Carlos, un adolescent que es troba en un moment en què trontollen els seus ciments, les seves arrels, la seva identitat. I és que en Carlos és adoptat…i els ulls dels altres li fan plantejar qui és realment. Per què en el fons, som qui sentim que som, o qui la gent creu que som?  

Els premis Max van ser creats el 1998 per la Societat General d'Autors i Editors (SGAE), amb la finalitat de premiar i reconèixer la tasca dels professionals i la qualitat de les produccions més destacades de l'any en l'àmbit de les arts escèniques estatals.


<< Tornar

Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Service d'information
Téléphone 010 010 Information et conditions d'utilisation Service pour sourds ou malentendants et/ou la phonation
Adresses, téléphones et fax municipaux
paeria@paeria.cat

Voir ce site:
version Mobile | version Classique

© Ajuntament de Lleida | Avís légal
Accessibilité
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.