EL PREMI INTERNACIONAL CIUTAT DE LLEIDA, EDICIÓ 2017

L’Ajuntament de Lleida convoca la novena edició del Premi Internacional Ciutat de Lleida, amb l’objectiu de reconèixer públicament la trajectòria de persones, entitats, empreses o institucions que hagin contribuït de manera destacada a la projecció internacional de Lleida.

Amb aquest premi, l’Ajuntament de Lleida vol premiar a una persona, entitat, empresa, institució o grup de treball que hagi contribuït, a través de la seva activitat acadèmica, científica, econòmica, social, cultural o altres disciplines, a la projecció internacional de Lleida i la seva àrea d’influència.

Un jurat format per persones de reconeguda trajectòria internacional decidirà, prèvia presentació de candidatures, la persona o institució guardonada.

El termini per presentar candidatures és del 15 de març al 15 de maig de 2017.

El guardó, de caire honorífic, consisteix en una reproducció del Bronze d’Ascoli, document legal de bronze de l’any 89 a.C. aparegut a la localitat italiana d’Ascoli el 1909, que reconeixia la ciutadania romana a un grup de cavallers hispans. És el document més antic on apareix, per primer cop, el nom en llatí de la ciutat de Lleida, Ilerda.

ACTE DE LLIURAMENT DEL PREMI INTERNACIONAL 2017 A LA FIRA DE TEATRE DE TITELLES DE LLEIDA

El Jurat del Premi Internacional, reunit el 14 de setembre de 2017 a la Paeria, ha decidit concedir el guardó del premi a la Fira de Teatre de Titelles de Lleida, per tractar-se d’un projecte consolidat, amb llarga trajectòria i amb una incidència i projecció internacional per la ciutat de Lleida, en tant que rep l’actuació de companyies de titelles i teatre familiar d’arreu del món.

L’acte de lliurament del guardó a la Fira de Teatre de Titelles tindrà lloc l’1 de febrer de 2018 a les 19.30h al Saló de Plens de la Paeria. Acte públic. Confirmació d’assistència a projeccioexterior@paeria.es
o al telf. 973 700675