Taula de la Promoció de la Ciutat de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida

Benvinguda


Àngel Ros i Domingo

“A Lleida, hem de tenir molt clar el nostre paper com a capital de la Catalunya interior i principal ciutat del país, fora de Barcelona. L'Ajuntament té molt present en les seves polítiques el posicionament de la ciutat, el que té en l'actualitat i el que ha d'arribar a tenir en un context molt competitiu, també, entre les ciutats. [...] Una ciutat ha de ser emprenedora perquè ha de competir amb el conjunt de ciutats europees en tots els aspectes. [...] Un tren que vam ser capaços d’agafar a temps i amb molt bons resultats és el de la Societat del Coneixement, amb una forta aplicació en l’agroindústria.”

Àngel Ros i Domingo
Alcalde de Lleida
Març 2016Rafel Peris

“Convoquem la Taula per a la Promoció de la Ciutat en què hi hagi totes les sensibilitats i discutim els projectes i els reptes futurs per arribar a consensos que culminin en realitats tangibles. Aposto clarament per debatre [...] Hem de crear, reinventar si convé, aquell nivell de complicitat que trenqui la falsa barrera entre els governants i els ciutadans”

Rafel Peris
Tinent d’alcalde de Promoció de la Ciutat
Agost 2015

Estudi d'impacte econòmic i social de la implantació de nous equipaments comercials a Lleida Procés Participatiu Mercat del Pla Xalet dels Camps Elisis del S.XXI

 


La Paeria – Ajuntament de Lleida
Avís legal

Facebook