La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Home News

The text below is translated with Google automatic translator.

El Centre Històric marida gastronomia de proximitat i cultura en la primera Mostra de la Cervesa Artesana

Data de publicació: 23/9/2014

La cita gastronòmica, que ofereix una àmplia varietat de cerveses artesanes de les Terres de Lleida, tindrà lloc aquest dissabte des de les 12 hores a les 22 hores a la Plaça del Dipòsit, i s’emmarca dins la programació de les Festes de la Tardor de Lleida

L’esdeveniment es complementa amb diverses activitats de dinamització com tasts i vermuts, tallers, xerrades i concerts

TURISME DE LLEIDA

Gastronomia de proximitat i cultura es mariden a Lleida el proper dissabte dia 27 de setembre en la primera Mostra de la Cervesa Artesana, que tindrà lloc des de les 12 hores del matí a les 22 hores de la nit a la Plaça del Dipòsit del Centre Històric. La cita gastronòmica ofereix per primera vegada, en el marc de les Festes de la Tardor de Lleida, una àmplia varietat de cerveses artesanes d’arreu del territori lleidatà, que aniran acompanyades de diverses activitats de dinamització com tasts i vermuts, concerts, activitats infantils, tallers sobre cervesa i xerrades al voltant d’aquest producte gastronòmic. Els cervesers presents a la mostra seran Cerveses Ponent, Matoll, La Vella Caravana, CTretze, Picarda i Hope, entre altres. A més a més, també hi seran presents diversos restauradors del barri i un parell de food trucks.

El tinent d’alcalde, responsable de Turisme de Lleida i regidor del Centre Històric, Fèlix Larrosa, el representant de Cerveses Ponent, David Romero, i la blocaire Gemma Hernández, han presentat avui els detalls d’aquesta iniciativa que compta amb el suport de l’Ajuntament de Lleida. Es tracta, segons Larrosa, “una bona manera d’abordar el maridatge entre la cultura, la gastronomia i la festa des d’un punt de vista d’atracció turística en un cap de setmana de gran intensitat als carrers i places amb motiu de les Festes de la Tardor de Lleida”. En aquest sentit, el regidor del Centre Històric ha convidat tota la ciutadania a participar en aquesta iniciativa que “atansa el ciutadà als productes gastronòmics de proximitat i de qualitat de les Terres de Lleida”.

El representant de Cerveses Ponent, David Romero, s’ha mostrat satisfet per una iniciativa que “serveix per promocionar els nostres productes de proximitat, i que és un aparador molt important per donar a conèixer els productes de les Terres de Lleida”. D’altra banda, la representant dels blogs especialitzats en gastronomia “La Comidilla” i “Qui té gana”, Gemma Hernández, ha explicat que han apostat per Lleida amb un format que barreja gastronomia i cultura perquè creuen que pot despertar interès per part de la ciutadania.

El programa de la Mostra de la Cervesa Artesana és el següent:

De 12 a 14 hores: Vermuts i música en viu de la mà de DJ Lorca&Roll

A les 17 hores: Taller sobre el procés d’elaboració de la cervesa

A les 18 hores: Tast guiat de cervesa

A les 19 hores: Xerrada sobre la història de la cervesa a les Terres de Ponent, a càrrec de Miquel Sabaté

A les 20 hores: Actuació d’Uri Roots (Ponent Roots Sessions)

A les 21 hores: Actuació de Jordi Gaya & Co

Cal destacar que, amb l’objectiu de promocionar aquest esdeveniment, s’ha obert una pàgina de Facebook i s’han realitzat dos concursos a les xarxes socials, un a Facebook i l’altre a Instagram i Twitter. Per participar en el concurs de Facebook cal fer-se Amic de la pàgina “Qui té gana” i compartir l’esdeveniment de la mostra. Es sortejarà un lot de cerveses dels cervesers que participen a l’esdeveniment. Per participar en el concurs d’Instagram i Twitter cal aportar fotografies de la Mostra de Cervesa amb el hastag #MostraBirrArtesanaLleida i #centrehistoricLleida i menció @quitegana i @lacomidilla

La Mostra està impulsada per l'Associació per la cultura de l'oci de Lleida, la Plataforma per la dignificació del Pla de l'Aigua, juntament amb Qui té gana, Somia truites i La Comidilla, i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Lleida.


<< Tornar

© Ajuntament de Lleida | Legal notice
Accessibility
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.