La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Home News

The text below is translated with Google automatic translator.

Tall de trànsit als carrers de Sant Martí i de Bonaire aquest dilluns per obres d’asfaltatge

Data de publicació: 8/8/2020

Els treballs formen part de la renovació de la xarxa d’aigües i clavegueram al Centre Històric

URBANISME

L’Ajuntament de Lleida asfaltarà el 10 d’agost la calçada de dos trams dels carrers de Sant Martí i Bonaire com a part de les obres de renovació del clavegueram i de la xarxa d’aigua realitzada en aquest àmbit.

Per aquest motiu, aquest dilluns s’interromprà el trànsit i l’estacionament en els c. Sant Martí (entre Bonaire i el Centre d’Art La Panera) i Bonaire (entre Sant Martí i Onofre Cerveró) amb un horari previst de les 7 a les 20 h.

El conjunt d'aquest projecte inclou la renovació de les canonades d’aigua i del col·lector d’aigües residuals al c. Sant Martí i la renovació del clavegueram a Jaume I.

El pressupost és de 460.000 euros i s'executa a través del capítol d'inversions de la concessionària Aigües de Lleida.

L’obra complementa la primera fase de la millora de la xarxa hidràulica d'aquest sector del Centre Històric, que es va dur a terme l'any passat.


<< Tornar

Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Information service Telephone 010 010 Information and conditions of use Service for deaf or hearing impaired and/or phonation
Addresses, telephones and faxs
paeria@paeria.cat

View this site in:
Mobile version | Classic version

© Ajuntament de Lleida | Legal notice
Accessibility
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.