La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Home News

The text below is translated with Google automatic translator.

La Comissió informa favorablement la suspensió de les taxes de terrasses i de mercats ambulants fins al 30 d’abril

Data de publicació: 28/12/2020

La mesura, que dona continuïtat a la suspensió de les mateixes taxes ja vigent, es portarà a aprovació del ple municipal aquest dimecres

COMISSIÓ INFORMATIVA DE LES POLÍTIQUES DE GESTIÓ DEL GOVERN OBERT, ECONOMIA I PARTICIPACIÓVersió de la notícia per imprimir

Compartir:


La Comissió Informativa de les Polítiques de Gestió del Govern Obert, Economia i Participació ha informat favorablement la proposta de suspensió de les taxes de terrasses i de mercats ambulants fins al 30 d’abril de 2021.

La iniciativa es portarà a l’aprovació del ple municipal en la sessió ordinària del mes de desembre que se celebra aquest dimecres.

L’objectiu de la proposta és donar suport a dos sectors greument afectats per les mesures de contenció de la pandèmia que s’han aplicat des del passat març.

La suspensió de la taxa es preveu mantenir-la fins al 30 d’abril, data en què està fixada la finalització de l’estat d’alarma i el toc de queda nocturn que ha de permetre reprendre l’activitat amb una major normalitat.

Tant la taxa de terrasses com la de mercats estan actualment suspeses. La de mercats, des de l’estiu, i la de terrasses ho haurà estat per espai de nou mesos aquest 2020.

Les ordenances que se suspendran són:

- Número 3.1: Taxa per ocupació de la via pública, secció 1a-Taules i cadires, carpes, veles i para-sols.

- Número 2.9: Taxa per mercats, apartats b.1 i b.2, de l’epígraf 1r de la tarifa 3a per a Mercats ambulants periòdics.

 


<< Tornar

Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Information service Telephone 010 010 Information and conditions of use Service for deaf or hearing impaired and/or phonation
Addresses, telephones and faxs
paeria@paeria.cat

View this site in:
Mobile version | Classic version

© Ajuntament de Lleida | Legal notice
Accessibility
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.