La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Home News

The text below is translated with Google automatic translator.

L’Home dels Nassos es deixa veure a Lleida

Data de publicació: 31/12/2020

Circuit en vehicle i salutació des d'un finestral del Palau de la Paeria per garantir les distàncies

FESTES

Com diu la tradició, avui, darrer dia del 2020, volta per Lleida un home que té tants nassos com dies té l’any. El Grup Cultural Garrigues va recuperar el 2016 aquesta tradició que no ha fallat enguany tot i que adaptada a la situació de la pandèmia.

Per garantir les distàncies, l’Home dels Nassos ha recorregut aquest dijous diferents punts de la ciutat en un vehicle descobert i ha saludat la ciutadania des d’un dels finestrals de l’Ajuntament de Lleida a la plaça de la Paeria. L’Home dels Nassos ha estat acompanyat de la seva comitiva així com dels tinents d’alcaldes Jordina Freixanet i Paco Cerdà i els regidors Ignasi Amor i Sergio González. La figura ha transmès a les persones presents els seus bons desitjos per al 2021 i l’esperança de deixar enrere el coronavirus.

 


<< Tornar

Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Information service Telephone 010 010 Information and conditions of use Service for deaf or hearing impaired and/or phonation
Addresses, telephones and faxs
paeria@paeria.cat

View this site in:
Mobile version | Classic version

© Ajuntament de Lleida | Legal notice
Accessibility
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.