NotÝcies de La Paeria - Ajuntament de Lleida

Restriccions de trànsit a l'entorn del recinte de Fira de Lleida

Data de publicaciˇ: 25/9/2014

Amb motiu de la Fira de Sant Miquel es recomana als visitants utilitzar els aparcaments temporals ubicats a l'avinguda Josep Tarradellas i camí de Granyena, a més d'altres estacionaments disuassius disponibles al barri de Cappont


Amb motiu de la Fira de Sant Miquel i la instal·lació de les firetes, a partir d'avui hi haurà restriccions de trànsit a l'entorn del recinte de Fira de Lleida, per la qual cosa l'Ajuntament de Lleida recomana als visitants que utilitzin els pàrquings dissuasius temporals ubicats a l'avinguda Josep Tarradellas i al camí de Granyena, així com altres aparcaments dissuasius disponibles al barri de Cappont.

En aquest sentit es preveu que es puguin produir talls de circulació a les següents vies: 

- Av. Josep Tarradelles, des de la LL-11 fins als Camps Elisis (només es podrà accedir als pàrquings temporals habilitats per la Fira)

- C. Camí de Granyena, entre el Pont de Pardinyes i l’av. Victoriano Muñoz (només es podrà accedir als pàrquings temporals habilitats en aquesta via)

A més, es poden produïr restriccions de trànsit a l’avinguda Victoriano Muñoz en cas d’aglomeracions, desviant el trànsit per l’av. Camí de Picos.