Notícies de La Paeria - Ajuntament de Lleida

De Linköping a Lleida per fer un voluntariat, solidaritat jove en temps de Covid!

Data de publicació: 18/10/2020

Thea Amelie Schedin és una jove sueca que ha arribat aquest mes d’octubre a la ciutat per col·laborar com a voluntària en projectes de la Regidoria de Joventut

REGIDORIA DE JOVENTUT, FESTES I TRADICIONS

Thea Amelie Schedin és una jove de Linköping, localitat del sud de Suècia, que estarà a Lleida fins al mes de juliol, col·laborant com a voluntària en les ciberaules municipals, on ja hi ha un altre jove d’Alemanya, Léon Bauer, que va arribar a la Regidoria de Joventut el passat mes de febrer. Ambdos realitzen tasques de suport i dinamització en aquest recurs infantil i juvenil.

Thea i Léon són joves motivats per col·laborar en projectes de voluntariat amb la finalitat de participar en activitats transnacionals solidàries al servei de la col·lectivitat. Aquesta acció permet a joves de 18 a 30 anys realitzar voluntariats en un altre país europeu, coneixent la realitat social, cultural, política i econòmica de les ciutats i països on van, alhora que es familiaritzen amb l’entitat que els acull, els projectes que desenvolupa i amb la població amb la qual intervenen.

Aquest voluntariat ha estat possible gràcies al finançament de la Unió Europea, a través del programa “Cos Europeu de Solidaritat”, i a la gestió que es realitza des del Departament de Joventut - LleidaJove. Per aquest motiu, han estat rebuts pel regidor de Joventut, Ignasi Amor, a LleidaJove - La Palma.

Cal recordar que des de LleidaJove ofereix xerrades informatives tots els dilluns, a les 6 de la tarda, pels joves de la nostra ciutat que vulguin fer un voluntariat a l’estranger. Per més informació i sol·licitar cita prèvia es pot contactar a través de sve@paeria.cat