Notícies de La Paeria - Ajuntament de Lleida

L’alcalde Pueyo es reuneix amb els responsables de la Trobada Empresarial al Pirineu

Data de publicació: 19/7/2021

Aquest any es recupera la presencialitat en les tradicionals jornades econòmiques impulsades des de Lleida

ALCALDIA

L’alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, juntament amb el tinent d’alcalde i regidor de Promoció Econòmica, Paco Cerdà, s’ha reunit avui amb el president de la Trobada Empresarial al Pirineu, Vicenç Voltes, i Maria Rosa Armengol, membre de la comissió executiva de la trobada.

En la reunió, els responsables de la tradicional cita econòmica de les Terres de Lleida, li han traslladat al Paer en Cap la seva satisfacció pel fet que en la 31a edició de la Trobada, que se celebrarà al mes d’octubre, “es recuperarà la presencialitat”. Aquesta cimera empresarial es planteja com un fòrum per estretir els vincles empresarials en un moment en què el territori encara afronta la crisi de la Covid-19; com una oportunitat per reforçar aliances entre el sector públic i el privat i, a la vegada, com un espai idoni per tractar un tema clau per a la recuperació: els fons europeus Next Generation.

La Trobada Empresarial al Pirineu es va celebrar per primera vegada l’any 1990, impulsada per un grup d’empresaris lleidatans amb la voluntat d’aportar una visió descentralitzada de la realitat econòmica de Catalunya.