Notícies de La Paeria - Ajuntament de Lleida

L’Ajuntament renova el Parc infantil de l’av. Ciutat Jardí

Data de publicació: 19/7/2021

S’hi instal·la un nou gronxador, un joc giratori i un balancí, a la vegada que es repinten estructures existents, s’amplia el mobiliari urbà i es reforça la seguretat

URBANISME

L’Ajuntament de Lleida inicia aquesta setmana els treballs per millorar el Parc Infantil de l’av. Ciutat Jardí amb la incorporació de nous jocs, el manteniment d’estructures existents i la incorporació d’una tanca fabricada amb plàstic reciclat d’alta resistència que millorarà la seguretat de la perimetració del parc.

La renovació del parc inclou un nou gronxador que compta amb dos tipus de seient, un doble (anomenat pare-fill) i un altre seient de cadireta plana. Es tracta d’un joc inclusiu que s’està introduint en diferents parcs de la ciutat.També es col·locarà un nou element de joc giratori. En aquest espai s’instal·larà un nou paviment amortidor, elaborat amb graveta de cantells arrodonits, que permetrà reforçar la seguretat de l’espai.

Els infants usuaris del parc comptaran en breu d’un nou joc, un balancí de fusta, i podran baixar per un nou tobogan, de plàstic rígid que incorpora un panell d’adaptació.

L’adequació del parc preveu també la renovació del mobiliari urbà amb la instal·lació de tres nous bancs, dues cadires i tres papereres. També s’enretiraran les cadires que hi havia a l’àrea de jocs, repintar les estructures ja existents i col·locar de nou el cartell indicador d’àrea de jocs infantils.

Les obres s’iniciaran aquesta setmana i es preveu que puguin finalitzar en un parell de setmanes.

El cost de la renovació és d’uns 6.000 euros sense IVA. Els treballs els realitzaran, majoritàriament, la brigada de manteniment de mobiliari urbà (Fundació Ilersis).