Notícies de La Paeria - Ajuntament de Lleida

Ajuts de 120.000€ per a la digitalització de les empreses de Lleida

Data de publicació: 14/6/2022

Cada persona beneficiària pot optar a un màxim de 1.000€ i el termini de presentació de sol·licituds s’obre avui i conclou el 14 de juliol

REGIDORIA DE PROMOCIÓ ECONÒMICA I EMPRENEDORIA

La Regidoria de Promoció Econòmica i Emprenedoria de l’Ajuntament de Lleida obre avui el termini perquè les empreses de menys de 10 treballadors de la ciutat de Lleida puguin accedir una partida d’ajuts de 120.000€ que s’ha posat en marxa per a promoure la digitalització de l’activitat empresarial.

S’hi poden acollir les persones treballadores autònomes i microempreses del municipi de Lleida que portin a terme accions de digitalització i de transformació digital en la seva activitat.

La finalitat d’aquests ajuts és que les empreses augmentin la seva competitivitat i millorin el seu posicionament en digitalització, així com la seva presència a internet, per tal d'adaptar-se, fer front i enfortir les seves capacitats en l'era post-Covid19, ha explicat el tinent d’alcalde de Promoció Econòmica i Emprenedoria, Paco Cerdà. Tall de veu de Paco Cerdà

Són subvencionables aquelles despeses o inversions dutes a terme dins el període comprés entre l’1 de gener de 2021 i el 14 de juliol de 2022 i que hagin estat efectivament pagades dins d’aquest termini. Cada persona beneficiària pot optar a un ajut de fins a 1.000€ i el termini de presentació de sol·licituds, que s’ha obert avui, finalitzarà el dia 14 de juliol.

Les sol·licituds s’han de presentar per mitjans telemàtics a través de l’apartat de tràmits de la seu electrònica de l’Ajuntament de Lleida.