Notícies de La Paeria - Ajuntament de Lleida

Recepció a l'equip sènior del CECELL per celebrar l'ascens a primera

Data de publicació: 22/6/2022

L'alcalde destaca l'èxit de l'equip i la contribució del CECELL a l'esport femení i de base a Lleida

ESPORTS

El paer en cap, Miquel Pueyo, ha presidit la recepció al Club Cecell de Lleida amb motiu de l’ascens del seu equip sènior a Primera Nacional. A l’acte han assistit les jugadores i entrenadors que han assolit la pujada de categoria a més del president, Daniel Manso. L’alcalde ha donat l’enhorabona a les jugadores i al conjunt del club per un triomf que és, també, del món de l’esport femení i de base.

El regidor d’Esports, Ignasi Amor, ha destacat l’excel·lent temporada que ha fet l’equip i el bon resultat que està donant l’augment de la col·laboració entre els diferents clubs de voleibol de la ciutat de Lleida.

Pueyo ha remarcat que la recepció d’avui és també d’agraïment per la gran contribució del Club Cecell al món esportiu de Lleida des de fa 35 anys. El Centre d’Esports del Camp Escolar de Lleida va néixer el curs 1987-88 per iniciativa de les AMPAS dels instituts Màrius Torres, Samuel Gili i Gaya i Joan Oró, com una eina per a la formació esportiva i educativa dels alumnes.

Les jugadores que han assolit l’ascens són la capitana Raquel Vidal, Neus Lúcia, Marina Manso, Sara Navarro, Biuse Padilla, Claudia Solé i Laura Reñé, que va ser escollida MVP a la final. El primer entrenador és Albert Iricibar i el segon, Antoni Blesa.