Notícies de La Paeria - Ajuntament de Lleida

Reconeixement de la Generalitat a esportistes i clubs de Lleida que han excel·lit el 2021

Data de publicació: 22/9/2022

El paer en cap, Miquel Pueyo, assisteix a l’acte que la Secretaria General de l'Esport i de l'Activitat Física ha preparat a l’Auditori Municipal per reconèixer els èxits esportius de l’esport lleidatà en les diferents disciplines

REGIDORIA D'ESPORTS I ACTIVITAT FÍSICA

Esportistes i clubs de Lleida rebran aquesta tarda el reconeixement per part de la Generalitat pels èxits assolits durant el 2021. El paer en cap, Miquel Pueyo, acompanyat del regidor d’Esports, Ignasi Amor, participarà en l’acte, organitzat a l’Auditori Municipal Enric Granados, amb l’assistència de 141 esportistes i entitats, que han destacat en competicions catalanes, estatals i internacionals, en el conjunt de disciplines, com l'atletisme, el bàdminton, la natació, el piragüisme o el tir amb arc, entre moltes altres.

Pueyo agrairà als esportistes lleidatans el seu esforç i dedicació, desitjant més èxits en la seva carrera esportiva, i assenyala que Lleida és una ciutat esportiva i esportista, i que la pràctica esportiva és una part més de la formació dels infants i una eina important per gaudir d’una bona salut al llarg de la vida. L’alcalde destaca que l’equip de govern ha fet èmfasi en l’esport femení, en dotació de recursos i per promocionar l’esport practicat per dones.

Diversos regidors de la Paeria assistiran a l’acte, presidit per la secretària general de l’Esport i de l'Activitat Física, Anna Caula, i en el qual també prendran part el delegat del Govern a Lleida, Bernat Solé; la diputada de la Diputació, Elena Martínez; el president del Consell Comarcal del Segrià, David Masot, i el director territorial de Drets Socials a Lleida, Joan Segura.

Els i les guardonades rebran una reproducció de la litografia “Laurus. La metamorfosi del llorer” de l’artista plàstic lleidatà Jordi Bresolí.