@Breno Rotatori.

FRANCESCO TRISTANO- On early music A/V show

Data d'inici

Què?
Cultura Música LaTemporada Públic
Quan?
02/03/2023 de 20:00 a 21:20 (Europe/Madrid / UTC100)
On?
Auditori Municipal Enric Granados - Ajuntament de Lleida, Pl. de Josep Prenafeta s/n, 25004 - Lleida
Nom de contacte
Auditori Municipal Enric Granados
Correu electrònic
Telèfon de contacte
+34973700639
Organitzador
Auditori Municipal Enric Granados
Preu

Entrada general:15 €

Amic/ga de LaTemporada: 13,5 €

Venda d'entrades
Lloc web extern
Afegiu l'esdeveniment al calendari

Francesco Tristano, piano
Falcon Muse Creative, disseny artístic
Ruth Baches, concepte i direcció d’art
Breno Rotatori, vídeo
Sergi Prat, disseny de llums
François Baurin, so

L’aclamat pianista i compositor Francesco Tristano torna al seu primer amor, la música antiga, al seu darrer àlbum On Early Music. Un disc que inclou peces del Renaixement i del Barroc amb obres Girolamo Frescobaldi, Orlando Gibbons, John Bull i del mateix artista.

Inspirat per aquests grans compositors i els seus treballs perdurables, totes les peces incloses són tonalment i melòdicament complementàries, i mentre que algunes han estat reproduïdes fidelment, altres s’han reelaborat i reinterpretat. On Early Music, de fet, no és només un merescut i apropiat homenatge al repertori, les obres reben també un toc fresc i contemporani, gràcies a les habilitats de producció, el domini de l’estudi i el bon ull de Tristano per als detalls.

Aquest concert proposa un viatge al passat des del present: obres per a teclat dels segles XVI i XVII interpretades al piano i combinades amb noves composicions, amb tocs contemporanis, escrites pel mateix Francesco Tristano. Un xou que entrellaça la música clàssica, la música electrònica, la videocreació i el disseny d’il·luminació per crear un espectacle interdisciplinari que intensifica l’experiència musical.