<bound method DexterityContent.Title of <Event at /fs-paeria/paeria/ca/actualitat/agenda/tertulies-fatals-2013-las-despedidas201d>>.

Tertúlies fatals – Las despedidas

Data d'inici

Què?
Llibres i literatura Cultura
Quan?
11/07/2024 des de 19:00 (Europe/Madrid / UTC200)
On?
Carrer Vallcalent, 65, Lleida
Nom de contacte
La Fatal
Correu electrònic
Organitzador
La Fatal
Preu
Gratuït
Afegiu l'esdeveniment al calendari

Després de l’èxit internacional de Los días perfectos, Jacobo Bergareche torna a la novel·la amb Las despedidas (Libros del asteroide), una emocionant història que aprofundeix en la passió, en la pèrdua i en la força del record. Un llibre en el qual desplega tot el seu talent narratiu i que el confirma com un dels escriptors més prometedors del panorama literari espanyol.

Diego i Claudia ultimen els preparatius de la festa d’inauguració de casa seva a Menorca. Pocs dies abans de l’esdeveniment, mentre passeja amb la seva família, Diego reconeix en una terrassa a una estrangera amb la qual havia coincidit en un festival als Estats Units. Aquesta dona, el nom de la qual Diego desconeix i a la qual fa vint anys que no veu, el va ajudar a superar un succés traumàtic. Diego voldria saludar-la, però no s’atreveix, perquè llavors hauria d’explicar-li a Claudia com es van conèixer. Intrigat, se les enginyarà per a veure-la de nou en una trobada que potser li canvia la vida.

Condueix: Jordi Souto