Sergio Talamonte Sánchez

Logo de comúdelleida. Foto de Sergio Talamonte Sánchez.
Càrrecs:

Dades de contacte i xarxes socials

Telèfon:
973 700 924
Correu electrònic:
stalamonte@paeria.cat
Xarxes socials:

Dades personals i professionals

Tècnic electrònic i tècnic de so.

Regidor Portaveu del Comú de Lleida des de l’any 2015 fins el mes de juny de 2019.

Conseller en el Consell Comarcal del Segrià, des de l'any 2015.

Fa molts anys que participo en la lluita al carrer, el moviment 0’7, la Xarxa per l'abolició del deute extern, les protestes ciutadanes contra la globalització, amb entitats d’inclusió social, en les protestes i entitats que evidencien com els polítics han donat l’esquena a la ciutadania. És necessari fer fora als que han convertit la política en un cau d’aprofitats.

El 15m va ser un nou impuls i un canvi de rumb. La gent de a peu hem de tenir la capacitat de decidir sense intermediaris, sense representants. Vull deixar de queixar-me i contribuir a l’empoderament de la ciutadania.

Penso que els veïns i veïnes de les nostres ciutats hem de poder decidir en què ens gastem el nostres impostos, hem de tenir tota la informació, i saber què es fa, fins a l’últim euro. El municipalisme és sens dubte la millor eina per aconseguir-ho, on la institució és més propera i des de on podem incidir amb més força.

Crec que l’acció política no pot ser un engany, ha d’estar al servei de la ciutadania, dels qui pateixen i paguen l’estafa econòmica que anomenen crisis, de qui cada dia treballa dur per tirar endavant, i de qui se la juga apostant per un futur millor.

Puc oferir el meu esforç, convicció i ganes. Em vull posar al servei, proposant solucions, però sobretot obeint als meus veïns, als meus companys. Apostant per una organització on la base tingui veu i on es superin les sigles per treballar colze a colze amb esperit de consens, ciutadanista, horitzontal i amb transparència.

Règim de retribució i dedicació

Dedicació Retribució Mensual Retribució Anual* Assistències 2021
Exclusiva 3.794,31 € 53.120,31 €

*Les retribucions anuals que apareixen en aquest quadre són el resultat de multiplicar la retribució mensual per catorze pagues.

Declaració de béns

Declaració d'activitats

Veure l'agenda institucional