La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Inicio Noticias

Atenció i serveis a la ciutadania durant el període de serveis mínims

Data de publicació: 7/8/2020

L’Oficina Municipal d’Atenció Ciutadana oferirà atenció presencial amb cita prèvia

REGIDORIA DE GOVERN OBERT, QUALITAT DEMOCRÀTICA I INSTITUCIONALVersió de la notícia per imprimir

Compartir:


L’Ajuntament de Lleida ha regulat els serveis i l’atenció a la ciutadania durant el període de serveis mínims marcat entre el 10 i el 23 d’agost. Aquesta mesura s’ha adoptat de forma extraordinària donades les repercussions organitzatives ocasionades per la crisi sanitària per la Covid-19 i la declaració de l’estat d’alarma. 

L’Oficina Municipal d’Atenció Ciutadana (OMAC) i l’Oficina de Gestió Tributària (OGAT) atendran presencialment aquells tràmits imprescindibles sol·licitats amb cita prèvia a https://citaoficines.paeria.cat i es mantenen els serveis on-line a través del 010 i dels webs https://tramits.paeria.cat/Ciutadania. www.paeria.cat/oficinavirtualtributaria

L’Ajuntament de Lleida ha fixat serveis mínims per a treballadors/es municipals d’Alcaldia, Guàrdia Urbana, Recursos Humans-Prevenció de Riscos Laborals, Serveis Jurídics, OMAC i OGAT, tècnics/es i brigades de la Regidoria d’Urbanisme, brigada de Jardineria, residus, mercats, esports (piscines i instal·lacions esportives), serveis digitals i tecnologia, Regidoria de Persones, Comunitat i Agenda 2030 (atenció primària als centres cívics, EAIA, Servei d’Atenció Domiciliària, Alberg Municipal, Inclusió Social, Banc dels Aliments...) i l’Institut Municipal d’Ocupació (Centre Especial de Treball i Escola de Jardineria).

En aquest sentit, serveis com el Cementiri Municipal i el Refugi dels Peluts mantindran el funcionament habitual.

Així mateix, les Ludoteques de Cappont i Parc de Gardeny romandran obertes per a usuaris que demanin cita prèvia i es mantenen els equipaments fixats com a refugis climàtics, que són els culturals així com els Centres Cívics de Mariola, Centre Històric i Bordeta, amb possibilitat d’incorporar Llívia, Balàfia i Pardinyes si fos necessari.

També estaran oberts als visitants els punts museístics i patrimonials municipals: Museu Roda-Roda, Museu de l’Aigua, la Casa dels Gegants, Castell de Gardeny, el Museu d’Art Jaume Morera i La Panera (en aquest darrer cas, fins al 16 d’agost, quan finalitza l’actual cicle expositiu).

Romandran oberts l’oficina l’atenció de Turisme de Lleida i l’Arborètum i es mantenen les agendes d’activitats previstes de la programació Fase Cultura i de la Regidoria de Joventut, entre altres.

L’Ajuntament de Lleida ha posat a disposició de la ciutadania una enquesta per avaluar el funcionament i la recepció de les dues setmanes de serveis mínims. Està disponible en l’enllaç https://ja.cat/09iZj


<< Tornar
El texto que aparece a continuación está traducido con el traductor automático de Google.


Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Servicio de información Téfono 010 010 Información y condiciones de uso Servicio de atención a personas sordas o con discapacidad auditiva y/o de fonación
Direcciones, teléfonos y faxs municipales
paeria@paeria.cat

Ver esta web en:
versión móvil | versión clásica

© Ajuntament de Lleida | Centro de privacidad
Accesibilidad
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.