La Paeria - Ajuntament de Lleida La Paeria - Ajuntament de Lleida
Inicio Noticias

La Paeria estableix la cita prèvia per accedir al Cementiri els dies 30 i 31 d’octubre i l’1 de novembre

Data de publicació: 24/10/2020

El recinte municipal estarà obert de les 9 del matí a 2/4 de 7 de la tarda a partir d’avui i fins al 2 de Novembre

L’aforament queda limitat a un màxim de 2.000 persones, que podran romandre com a màxim una hora i mitja a l’interior de l’equipament per facilitar la rotació

CEMENTIRI MUNICIPAL

L’Ajuntament de Lleida ha establert el requeriment de cita prèvia per accedir al Cementiri Municipal els dies 30 i 31 d’octubre i 1 de novembre, jornades de màxima afluència de ciutadans i ciutadanes amb motiu de la celebració de Tots Sants, per tal de donar compliment a les mesures de seguretat per la pandèmia.

La Regidoria de Salut ha habilitat dues vies per sol·licitat la cita prèvia: a partir d’avui, a través de la web de l’Ajuntament https://www.paeria.cat/entrades/web/salut, i a partir del dimarts, 27 d’octubre, via telefònica en el número 973 700 313.

L’objectiu és aconseguir controlar l’aforament del recinte municipal, limitat a 2.000 persones, segons la normativa Covid, i facilitar la màxima rotació de persones. Les cites es donaran esgraonadament perquè els ciutadans i ciutadanes puguin romandre a l’interior un màxim d’una hora i mitja. L’accés al Cementiri queda reduït únicament a la porta principal; mentre que la sortida també es limitarà a una única porta, que se senyalitzarà, circuit que hauran de seguir tots els assistents per abandonar el recinte.

Per tal de facilitar l’accés i visita dels lleidatans i lleidatanes al Cementiri Municipal, s’ha ampliat l’horari. Des d’avui, 24 d’octubre, i fins al 2 de novembre, romandrà obert sense interrupcions des de les de 9 del matí fins a 2/4 de 7 de la tarda. Els nínxols solament es poden agençar fins al 31 d’octubre.

Es mantenen les mesures de seguretat de caràcter general, amb l’obligació de l’ús de la mascareta i la prohibició de menjar i beure a l’interior del recinte. Malgrat que hi haurà gel hidroalcohòlic a l’entrada i sortida del Cementiri, es recomana portar gel, aigua i guants d’ús individual per netejar els nínxols i tombes, així com per a manipular les escales. Els lavabos romandran tancats, perquè no es pot garantir la neteja continuada. També es recomana no fumar en el recinte.

Des de la Regidoria de Salut es vol fer una ferma recomanació al col·lectiu de persones més vulnerables, a fi d’evitar la visita al cementiri aquests dies de màxima afluència, tenint en compte el risc de contagi per la Covid. Cada dia pot ser Tots Sants i tenim 365 dies a l’any per estar una estona a prop dels que ens han deixat .


<< Tornar
El texto que aparece a continuación está traducido con el traductor automático de Google.


Pl. Paeria, 1 | 25007 Lleida | Spain
Servicio de información Téfono 010 010 Información y condiciones de uso Servicio de atención a personas sordas o con discapacidad auditiva y/o de fonación
Direcciones, teléfonos y faxs municipales
paeria@paeria.cat

Ver esta web en:
versión móvil | versión clásica

© Ajuntament de Lleida | Centro de privacidad
Accesibilidad
XHTML 1.0 Transitional CSS 2.0 WAI-AA (WCAG 1.0)
Unió Europea - Fons Europeu de Desenvolupament RegionalGeneralitat de Catalunya - Departament de Governació i Relacions InstitucionalsDiputació de LleidaCatalunya EmprènGeneralitat de Catalunya - Departament d'Empresa i ConeixementUnió Europea - Fons Social Europeu

L’Ajuntament de Lleida forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn, amb el suport del Departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa integral de suport a les persones emprenedores emmarcat en el programa Catalunya Emprèn i amb el cofinançament del Fons Social Europeu.